Annons

Speltips : Alex Lawson/Artem Sitak - Guido Andreozzi/Guillermo Duran: 1

Matchcenter
22 februari 2023 at 22:35 - Tennis, Challenger
20 feb 2023 at 09:50 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 23:44) 20/02
59
+1
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 151,80%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Bet: 9
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Dubbelspelare och hardcourt känns som ett ämne jag ofta behandlar i speltipsen just nu och så också här.

De rök direkt i Delray Beach förra veckan, Andreozzi/Duran. Det tackar vi för. Fint odds då på Hijakata/Stalder som sen överraskade och tog sig hela vägen till final.

Nu nere på challengertouren där de brukar spela och där de hör hemma, argentinarna Andreozzi/Duran. Dock inte tillbaka på grus och därmed blir de högst utsatta även här. Duran spelade bara ett par hardcourtturneringar förra veckan och är en av de svagare hardcourtspelarna som finns vad gäller dubbelspecialister. Här värderas han och Andreozzi som om de var lika bra på hardcourt som de är på grus. Det är helt otroligt långt ifrån sanningen. 

Motståndet här är inte jättestarkt, och därför blir argentinarna ändå favoriter.

Lawson är rankad 130 i världen i dubbel, Sitak är rankad 140 i världen i dubbel. De är medelspelare på challengertouren skulle jag säga. Argentinarna är däremot definitivt toppspelare. Men så var det underlaget. Lawson och Sitak kan bara spela på hardcourt. Argentinarnas nivå är mycket lägre på hardcourt.

Ytterligare positivt för spelet att Lawson/Sitak är ett par som spelar så snabbt man bara kan tänka sig och vägrar spela från baslinjen. Det kommer alltså inte bli det baslinjenötande som argentinarna vill ha.

Argentinarna bättre. Det väger tungt. Men som oddsen sitter och förutsättningarna ser ut är spelet på Lawson/Sitak fullständigt givet.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback