Annons

Speltips : Alex Lawson/Artem Sitak - Andrea Pellegrino/Andrea Vavassori: 2

Matchcenter
27 februari 2023 at 22:30 - Tennis, ATP
Central
27 feb 2023 at 08:55 (Uppdaterad 27 feb 2023 at 23:47) 27/02
73
+1
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 116,16%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Bet: 9
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Ibland måste man bara stanna till och fundera över vad tennisspelare ens försöker med. Sitak förstår jag inte vad han letar efter.

Att spela professionell tennis är nog en dröm för många. Så länge som man är singelspelare på atp-touren kanske. Om man är dubbelspelare på challengertouren, då kanske lite färre lockas trots allt. Ett rätt bra exempel på det är väl kanske Sitak som spelar den här matchen. Han har i år besökt Canberra, Auckland, Teneriffa, Quimper, Christchurch, Vilnius, Monterrey. En helt otrolig resplan för övrigt. Australien, Nya Zeeland, Spanien, Frankrike, Nya Zeeland, Litauen, Mexiko, och nu Chile då. Den här matchen spelas i Santiago. Han har bara i år hunnit byta världsdel fem gånger. Hur mycket pengar har han då tjänat på detta resande? 50 000 kronor, ungefär. Det är nog ganska enkelt att säga att han förlorat ett sexsiffrigt belopp i kronor på att spela tennis i år. 

Pengar är inte allt dock och Sitak har tidigare varit inne på atp-touren där man tjänar pengar även som dubbelspelare. Han har nog någon krona sparad som han nu kan använda till att åka runt och förlora. För det är så det är. Han är inte så sjukt gammal, född 1986, men de senaste 2-3 åren har han verkligen tappat allt. Han spelar extremt mycket. Han har tidigare hittat vettiga partners på gamla meriter, och han hittar ofta svaga startfält. På det har han hankat sig kvar på en hyfsad ranking men det är bara att säga som det är. Han kan inte spela längre. Grus hjälper inte heller direkt då han inte har några grundslag. Han har ingen serve och inga grundslag. Han har egentligen bara en volley. Här tillsammans med Lawson som kanske är lite bättre, men samma sak med honom. Grus missgynnar honom ordentligt. 

Motståndet är inte superstarkt. Vavassori är en riktigt bra dubbelspelare. Pellegrino är en singelspelare som inte satsar på dubbel men som är rätt bra i dubbel, kanske inte för den här nivån, men sett till underlaget är han bättre än motståndarna här.

Våra italienare kommer bara vara bättre här. Motståndarna kommer bli avslöjade med sina obefintliga grundslag från baslinjen. Jag tycker oddset är alldeles för högt.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback