Annons

Speltips : Alejandro Davidovich Fokina - Soon Woo Kwon: 1

Matchcenter
22 februari 2023 at 16:45 - Tennis, ATP
Grandstand
22 feb 2023 at 09:34 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 18:07) 22/02
37
+1
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Bet: 6
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Ibland ska man inte krångla till det. Som här.

Inte min favoritspelare, Davidovich. Jag tycker han är lite halvtråkig och jag tycker ofta han är lite för bra rankad. 31:a i världen just nu. Då ska man vara väldigt bra. Och det är han väl, det är kanske snarare mer att hans spelstil inte riktigt tilltalar mig. Han är en sån där spelare som det är lite svårt att riktigt förstå vad han gör. Ingen serve överhuvudtaget. Ingen överdrivet bra offensiv, snarare tvärtom. Och inte heller någon extremt defensivspelare egentligen. Han håller igång bollen, det är det han gör, och han gör det förstås väldigt bra. 

Han gjorde det så pass bra att han hade Medvedev ordentligt på kroken i Rotterdam. Han var bättre i det första setet och då ska man säga att Medvedev var väldigt bra i den turneringen och även i den matchen. Det var en riktigt bra insats han bjöd på där, Davidovich. Och det är egentligen den nivån jag går på här. Den matchen andades form och är han i form, då är dagens motstånd högst överkomligt.

För det går inte att blunda för att Kwon är rankad 70 i världen jämfört med 31 på Davidovich alltså. Det är en riktigt rejäl skillnad. Kwon såg heller inte alls bra ut i första omgången här i Doha igår där han var pressad av en spelare som spelade sin allra första atp-match.

Jag landar i att jag tror att Davidovich bara är bättre för dagen och vinner matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback