Reklam

Ak Bars Kazan - Salavat Yulaev Ufa: 1

Matchcenter
18 mars 2020 at 17:00 - Hockey, Ryssland - KHL
16 mar 2020 at 16:04 (Uppdaterad 17 mar 2020 at 00:11) 16/03
29
+2
Chans (1-X-2): 60-18-22%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Slutspel i KHL och det känns som en mycket god chans att Kazan inleder på bästa sätt på hemmaplan här.

Det var ingen klen form jag avslutade den svenska säsongen med direkt och när nu allt är över förutom KHL, vi spinner vidare där. Jag brukar inte lägga upp speltips på något annat än den svenska hockeyn men det är inte som att jag inte kan den utländska hockeyn också så det ska nog lösa sig.

Kvartsfinal i KHL-slutspelet det här och första matchen mellan Bars Kazan och Salavat Ufa. Kazan slutade som överlägen etta i den östra serien medan Ufa slutade sjua. Skräll av Ufa som slog ut Omsk i åttondelen men Kazans överkörning av Niznekamsk skrämmer kanske ännu lite mer. 

Hur ser vi på oddsen här då?

Det skiljer bra mycket mer än vad oddset indikerar.

Kazan troligt finallag

Kazan är KHL:s bästa lag tillsammans med CSKA och de lär mötas i Gagarin Cup om några veckor. Kazans laguppställning är imponerande med flera ryska landslagsspelare, även när NHL-spelarna är tillgängliga. Två svenskar också. Reideborn som står en hel del av matcherna och Wikstrand som är en rätt stark back.

Kazan bäst i KHL hemma

Kazan är hela KHL:s klart bästa hemmalag med sina 52 poäng i grundserien. De vann 26 matcher och förlorade fem i grundserien. Det är smått löjligt bra.

Ufa ett mittenlag

Ufa har inte alls samma uppställning utan är ett rent mittenlag i KHL. De slutade sjua i öst i grundserien och även om de slog relativt starka Omsk i åttondelen, det här är något helt annat.

1,65 skulle jag säga att Kazan ska stå i. Inte lägre än så beroende på att de fått vila lite väl längre sen sin överkörning i åttondelen. 

Se matchen på live stream hos Comeon

Matchen går utmärkt att se på livestream hos Comeon som sänder allt från KHL-slutspelet. Det enda som behövs är ett konto med insatta pengar på, något som går att lösa här med en bra bonus dessutom.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback