Annons

Speltips : Adrian Mannarino/Gaël Monfils - Mackenzie McDonald/Reilly Opelka: 2

Matchcenter
11 mars 2019 at 00:15 - Tennis, ATP
Stadium 6, Indian Wells Tennis Garden
Uppdaterad
91
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 148,05%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Turnering: Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

Talar för spelet

  • Det låter ju bra kanske, jag vet inte. Monfils är i kanonform, och Mannarino har varit högt rankad de senaste åren, men jag vet inte, jag förstår inte riktigt vad folk går på här. Monfils är sett till sin nivå i singel riktigt dålig i dubbel. Mannarino är närmast usel i dubbel. Han har ingenting i sin spelstil som passar för spelformen. Inte spelat tillsammans tidigare, och de bryr sig väldigt måttligt om dubbel. Ni kanske hör, det är inget jag skulle känna mig särskilt bekväm med att spela till 1,35 i en mastersturnering.
  • Som singelspelare är amerikanerna visserligen minst lika bra som Mannarino numera, antagligen lite bättre båda två, men Monfils är matchens bästa spelare så rent singelmässigt är det lite fördel fransmännen. Men nu gäller det dubbel och där är McDonald helt okej medan Opelka med sin enorma serve aldrig kan ses som ett svagt kort i dubbel. Dubbelegenskaper, plus för vårt par.
  • Hemmaplan för vårt par, ett litet plus förstås och det kan vara det som avgör i en sån här match, att hemmaparet vill lite mer även om man egentligen inte bryr sig så mycket om dubbel.

Talar emot spelet

  • Sett till oddset absolut ingenting. Det är till och med möjligt att jag varit lite försiktig i värderingen. Man kan se det som att amerikanerna borde vara favoriter här. Oavsett vilket, bara att köra.
  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback