Reklam

RealDealBet

RealDealBet recension

Marknadens hårdaste spelbolag

Bolaget har beslutat för att avveckla sin verksamhet så istället för att du ska gå besviken rekommenderar vi nu istället 10Bet. Ett bolag med än fler spelmöjligheter och ännu bättre bonusar för dig att utnyttja, läs vår recension här!

Upp i ringen och gör dig redo för fight! Hos RealDealBet är det endast de tuffaste och mest skickliga spelarna som hör hemma då vinnarattityd är vad som präglar hela denna sportsida. I samarbete med den mångfaldiga tungviktsmästaren Evander Holyfield så presenterar RealDealBet en komplett spelportal med både odds och casino på ett och samma ställe. En sportsbook stöpt i äkta mästartakter där vinsterna kan sätta rejäl guldkant på din tillvaro. Bli medlem nu och starta äventyret med 1000 kronor extra att spela för!

RealDealBet Odds

Listan kan göras lång med antalet sporter du kan spela på hos RealDealBet. Du hittar alltifrån fotboll och ishockey till mer unika sporter som E-sport och MMA. Dagligen erbjuds där spel på ett hundratal matcher och du kan självklart välja att spela live på flertalet utav dem. Under fliken Live Odds hittar du alla pågående matcher med liveuppdaterade odds och all välbehövlig statistik som du kan tänkas behöva. För dig som söker än mer spänning i ditt spelande finns även Snabb-marknader där du spelar på att en viss händelse kommer att ske under till exempel de kommande 5 minuterna i en match.

Insättningsalternativ

Alla insättningar och uttag hos RealDealBet är avgiftsfria, däremot kan det tillkomma en avgift från en del banker då du använder dig av banköverföring. Betalningsmetoderna som du kan använda dig av är bland annat NETELLER, Banköverföring, VISA, Mastercard och Skrill. Dina insättningar till sportkontot genomförs med en gång medans du kan få vänta ett par dagar innan dina uttag går igenom, oftast 2–3 dagar.

Support

Behöver du uppbackning i ringen så finns RealDealBet alltid där för dig. Under dygnets alla timmar kan du komma i kontakt med supporten för att få svar på dina frågor och funderingar. Mail, telefon eller livechatt är det som gäller och kan vara helt säker på att få hjälp med en gång. Väljer du att skicka ett mail har du svar på din fråga inom 24 timmar, oftast mycket snabbare än så.

Slutsats

Svårslaget och exklusivt. RealDealBet är stället för alla er som inte kan få nog av sport, vilken sport det än kan tänkas röra sig om. Med en välkomstbonus endast värda sanna mästare så är detta en sportsbook där vinnare hör hemma. Hundratals spel varje dag och ett utbud som får konkurrenterna att kasta in handduken. Bli medlem hos RealDealBet idag och bli en del av vinnarkulturen tillsammans med Evander Holyfield!

RealDealBet kommentarer

Feedback