Reklam

Vinn fina priser – signerade av Ronaldo, Messi och Neymar!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Denna kampanj är giltig för existerande kunder

Coolbet drar ut på Sverigeturné för att dela ut superfina priser. I potten finns en signerad Neymar-sko, en signerad Messi-tröja och ett signerat foto av Ronaldo. Perfekt sommarpresent till någon du känner – om du inte lägger vantarna på priset själv förstås!

Skapa ett Coolbet-konto redan idag för att ha chansen att vinna!

Tryck här för att komma direkt till kampanjen!

Det har varit Messi och Ronaldo i topp om vem som är världens bästa fotbollsspelare varje år i mer än ett decennium nu. Och Neymar, som alltid varit steget bakom, kan mycket väl bli den som tar hem priset nästa gång!

Få förunnat att ha en signerad tröja av Lionel Messi

För att ha chansen att vinna en signerad tröja från Messi så går du via denna länk och trycker på "Anmäl dig"-knappen. Efter att du har anmält dig lägger du ett spel på Coolbets sida för minst 50 kronor, med ett odds på minst 1.50.

Sedan är det bara att vänta på dragningen som Coolbet håller den 7:e juli!

Så vinner du Neymars signerade sko

Under Coolbets Sverigeturné kommer de att besöka ett flertal svenska städer och en av städerna kan mycket väl vara din hemstad, eller en närliggande stad. Och det krävs lite skills för att vinna en signerad Neymar-sko. Du måste befinna dig på plats där Coolbet är för att jonglera med Coolbets boll och du vinner genom att få flest tillslag.

Tryck här för att se alla de städer Coolbet kommer att besöka i sommar!

Vinn signerat foto på Ronaldo

Om du vill vara den lycklige vinnaren av ett signerat foto på Ronaldo gäller det att ta den bästa sommarbilden med mobilkameran i Sverige.

Det är helt enkelt bara att ge sig ut i Sverige och fota, för att sedan ladda upp till hashtaggen #coolbettour för att ha chansen att vinna Ronaldo-bilden!

Coolbet

Tryck här för att komma till Betting Bonus bonus sidan på Betting.se.

Ytterligare villkor:

Regler och villkor för kampanjen kan du se genom att klicka här.

Feedback