Reklam

Riskfria Spel & Gratisspel

Du har säkert stött på fenomenet riskfritt spel när du har varit ute och surfat runt på diverse bettingsajter på nätet. Att få ta emot ett riskfritt spel när man bettar låter ju onekligen väldigt fördelaktigt och vi kan bekräfta att det är fördelaktigt att spela med gratis spel. På vilket sätt får du reda på i texten nedanför.


mr-green
NYHET: Registrera och spela med BankID
Blixtsnabba uttag på 5 minuter till bankkonto
Dubbla din första vinst upp till 5000 kr

snabbare
Få en bra start på din betting genom att spela helt riskfritt - Pengarna tillbaka om du förlorar!
200 kr Riskfritt spel

betfair
450 kr tillbaka om första spelet på spelbörsen inte sitter
Pengar i cash oavsett vinst eller förlust
Sätt in 450 kr – Spela för 450 kr riskfritt

betsson
Ny uppdaterad bettingplattform med cash-out
Spela EttKryssTvå varje helg och jaga 13 rätt
Sätt in 1000 kr – Få 1000 kr i riskfritt spel

redbet
Nylanserad sportsbook med vass livebetting
Stort utbud och bra erbjudanden
Spela för 400 kr – Få 2 x 200 kr i gratisspel

Vad är ett riskfritt spel?

Ett riskfritt spel är en form av bonus som du kan få hos diverse spelsidor. Det kan fungera som en form av insättningsbonus när du blir medlem på en bettingsida, men det kan också vara så att ett spelbolag använder sig utav riskfria spel i olika erbjudanden eller kampanjer som bara registrerade medlemmar kan ta del av. Oddsbonusar ger dig möjlighet att placera mer vågade spel med bättre odds då du ändå inte riskerar någonting.

Det absolut bästa med ett gratis spel är att du som spelare inte riskerar dina egna pengar när du använder det. Om du skulle vinna med ett riskfritt spel får du behålla pengarna som vanligt, inga konstigheter där. Skulle du däremot förlora ditt bet får du tillbaka insatsen in på ditt konto. Om du får tillbaka hela insatsen, eller bara en del av den kan variera från spelbolag till spelbolag. 

Gratis spel odds

Gratis spel går allt som oftast att använda på odds. Det kan handla om riskfria spel på många olika tävlingar och evenemang om riskfria spel är en del av en välkomstbonus till exempel. Då brukar man kunna ha ganska fria tyglar på vilka odds man vill spela på. När riskfria spel kommer i form av kampanjer brukar de ofta gälla på utvalda odds, och inte sällan på fotbollsmatcher.

Det kan handla om ett stormöte i Premier League, La Liga eller liknande. Den gemensamma nämnaren är att du inte riskerar dina egna pengar, vilket gör att du kan satsa på högre odds med gott samvete. Förlorar du så gör det alltså inget.

Riskfritt spel utan omsättningskrav

Ett riskfritt spel utan omsättningskrav är det absolut bästa att spela med av förklarliga skäl. I vanliga fall brukar riskfria spel komma med omsättningskrav när man vinner. Spelar du med ett riskfritt spel värt 100 kronor på ett odds på 2.00 och vinner brukar man i vanliga fall få omsätta vinsten mellan 2-5 gånger.

Spelar man däremot hos ett annat spelbolag som erbjuder ett riskfritt spel värt 100 kronor utan omsättningskrav på vinsten har du möjligheten att ta ut din vinst direkt. Läs alltid igenom villkoren för ett riskfritt spel innan du tar del av det för att få reda på om det kommer med omsättningskrav eller ej. Det är inte speciellt kul att ta del av ett riskfritt spel, lägga ett bet och vinna, för att sedan få reda på att du måste omsätta vinsten x antal gånger. Spelbonusar varierar i form av olika krav och storleken på bonusen. Så vill du lägga ett riskfritt spel så kollar in några av de sidor vi listar. 

risk free bet

Hur hittar jag riskfria spel?

Riskfria spel går att hitta genom att gå in och besöka diverse spelbolags hemsidor. Det kan dock ta väldigt lång tid så för att göra processen enklare för dig själv går det utmärkt att använda dig utav oss på Betting.se. Hos oss hittar du enkelt de bästa spelbolagen som erbjude gratis spel.

Betsafe, Nordicbet och Betsson är några av de bästa sajterna som erbjuder riskfria spel till sina användare och vi kan varmt rekommendera dig att besöka dem för att hitta riskfria spel som passar just dig.

Hur spelar jag riskfria spel?

Att spela med riskfria spel skiljer sig inte särskilt mycket från att spela på "vanliga" odds. Om du får ta emot riskfria spel som en del av en insättningsbonus brukar du kunna använda dessa spel till att betta på valfritt odds, precis som du gör i vanliga fall. Enda skillnaden är så klart att du har en viss garanti som gör att du kan spela på högre odds utan att riskera några utav dina egna pengar.

I vissa fall kan du även spela live betting med riskfria spel. Spelar du riskfria spel som är en del av en kampanj eller ett erbjudande kan det hända att dessa är "låsta" till specifika matcher eller odds, vilket i sin tur gör att du måste spela dina riskfria spel på just de odds som spelbolaget har valt ut. Det kan exempelvis vara så att de riskfria spelen bara gäller på matcher i exempelvis Premier League, vilket gör att du måste använda ditt riskfria spel på odds i Premier League för att du ska kunna få del av de garantier som ett riskfritt spel för med sig.

Det man ska ha i åtanke är att kolla upp regler och villkor för de riskfria spelen innan man väljer att använda dem. Ofta kommer riskfria spel med omsättningskrav när du vinner och dessa kan variera från 2-5 gånger beroende på vilken betting sida du spelar hos. Inte sällan måste man dessutom omsätta vinsten på ett minsta odds vilket kan vara till exempel 1.50, plus att du kanske har 14 dagar på dig att omsätta vinsten. Det är med andra ord smart att kolla upp villkoren innan.

Feedback