Annons

Oddset matchen

Oddset Matchen introducerades 1986 och blev snabbt ett av Svenska spels mest populära spelformer. Här är din uppgift som spelare att pricka in exakta slutresultat i sporter som fotboll, hockey, handboll, innebandy eller band, med möjlighet att spela upp till 12 matcher per dag. Du kan satsa från 10 kronor upp till 500 kronor per spel och oddsen här är löpande.

Om Oddset Matchen

Oddset Matchen hos Svenska spel är en väldigt enkel och populär spelform där du som spelare ska tippa rätt exakt slutresultat i upp till tolv matcher i någon av de mest populära sporterna. Desto fler matcher du addrerar på din kupong – desto högre blir din potentiella vinst. Tippa rätt slutresultat ger oavsett sport väldigt höga odds och det kan alltså leda till stora vinster med låga insatser. Du kan satsa från 10 kronor upp till 500 kronor som högst.

Hela Sveriges spelbolag

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Stryktipset och Topptipset
Bomben och Lången!
Svenska folkets spelbolag
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Villkor och krav:  Referera till Svenska Spel för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+

Så spelar du på Oddset Matchen

När du loggat in hos Svenska spel klickar du på ikonen uppe i vänstra hörnet. Där efter väljer du ”spel” och kommer hitta spelformen i menyn. Väl inne på Matchen får du en bra överblick på vilka matcher med nästa spelstopp, men du kan även se och välja vilken dag som en specifik match du letar efter. Att tänka på är att det alltid är ordinarie matchtid som gäller när kupongen rättas.

Vilka sporter erbjuder Oddset Matchen?

Just nu erbjuds spel på följande fem sporter:

-Fotboll

-Hockey

-Handboll

-Innebandy

-Bandy

Hur ser en Oddset Matchen-kupong ut?

Här nedan ser ni ett exempel på en kupong. Ju mer luckor man klickar i desto högre blir kostnaden och procenten ni ser i luckan på varje siffra visar hur många av svenska folket som gjort det valet. Kostnaden för att spela denna 9-raders med en insats på 10 kronor blir alltså 90 kronor.

Matchinfo med mera

Inne på din valda Matchen match hittar du all info du behöver inför placering av spel. Det är allt ifrån innebördes möten, tabellställningar, TT-Nyheter och även laguppställningar närmare in på matchstart. Ta del och de bästa nyheterna plus att ha koll på hur folket spelar för att hitta så bra värde som möjligt inför varje match.

Spela med PIX!

På Oddset Matchen har du möjlighet att snabbt vara med i matchen utan att behöva tänka genom PIX!. Med tjänsten får du ett färdigt spel till den insatsen du önskar att spela för. Perfekt för dig som kanske inte har någon direkt kunskap om sporten men ändå söker lite action.

Annullera spel på Oddset Matchen

Om du ångrat dig eller kanske vill ändra något i ett spel du redan lämnat in är det inga problem. På Oddset Matchen kan du annullera ditt spel senast 30 minuter efter du spelat och om du spelat i butik kan endast annullering ske i samma terminal som du lämnade in spelet.

Vinstplan för Oddset Matchen

På Oddset Matchen är återbetalningen 72,5% där 2,5% avsätts till en rullpottsfond. Rullpott är något som utfaller om ingen skulle lyckas vinna under en omgång, vilket leder till att pengarna hamnar i en annan match som leder till större pengar att spela om.

Löpande odds på Oddset Matchen

Löpande odds betyder att oddsen påverkas och ändras beroende på var insatserna hamnar. Det är alltså inte förns spelstopp som det slutgiltiga oddset sätts, vilket kan ge dig som spelare en del fördel att lämna in spelet sent, för att se var man kan hitta bästa värdet. Utdelningsprocenten på Oddset Matchen är 70% plus rullpott på 2,5%. Det är högt om man jmför med till exempel turspel som Lotto med 45% och Joker som ligger runt 40%.

Öka vinstchanserna på Oddset Matchen

Som vi tidigare gått igenom måste man i Oddset Matchen tippa rätt exakt slutresultat. En riktigt svår spelform men för att göra det lite enklare går det att spela på fler resultat. Självklart ökar priset om du väljer att lägga till fler rader/resultat. Lägger du 10 kronor på en rad så stannar priset där, men skulle du öka kommer även priset öka med 10 kronor för varje ny rad.

Spelguide Oddset Matchen

1: Välj den matchen du tänkt spela på. Tippa hur många mål du tror hemma/bortalag gör.

2: Fyll i din insats. Du kan spela för 10-500 kronor.

3: Betala din kupong.

4: Under ”Mina spel” kan du sedan följa dina spel och se om det blev vinst.

Reducera din kupong

Rinner kostnaden för spelet iväg kan du reducera bort tecken för att få ner priset. Beroende på vad du vill ta bort så klickar du ”H” för hemmaseger osv. Efter dina val kommer det uppdateras automatiskt.

Få experthjälp med PIX!

Har du inte tid eller inte känner dig hemma i området, men ändå vill ha action kan det vara till hjälp att använda PIX! (tidigare Xperten). Med en kombination av experttips och slumpen får du en rad på någon sekund.

Hur man blir vinnare på Oddset Matchen

Hitta rätt strategi för att bli en vinnare i den här spelformen är inte det lättaste. Pricka in exakta slutresultat tillhör det svåraste du kan göra inom spel. Några kloka val kan dock vara att lära dig hur man använder sig av systemreducering, ta del av nyheter och statistik samt vänta så ssent som möjligt innan du lämnar in spelet, för att ha koll på hur övriga marknaden aggerar.

FAQ: Frågor och svar om Oddset Matchen

Här nedanför har vi samlat ihop de vanligaste frågorna och svaren om Oddset Matchen

Hur vinner jag på Oddset Matchen?

Du vinner på Matchen genom att tippa rätt exakta slutresultat.

Hur mycket kan jag vinna på Oddset Matchen?

Då det är en väldigt svår spelform kan summorna bli höga beroende på hur stor skräll det blir i en specifik match.

Vad är maxinsats på Oddset Matchen?

Du kan satsa upp till 500 kronor.

Vad är minsta insats på Oddset Matchen?

Minsta insats är 10 kronor.

Var kan jag spela på Oddset Matchen?

Du kan antingen spela Oddset Matchen online hos Svenska Spel eller hos ombud.

Vad är PIX!?

PIX! Är vad som tidigare kallades för Xperten. En tjänst där du genom ett klick får ett färdigt tips framtaget utifrån en kombination av experttips och slumpen.

Vad är återbetalningen på Oddset Matchen?

Återbetalningen är 70%.

Hela Sveriges spelbolag

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Stryktipset och Topptipset
Bomben och Lången!
Svenska folkets spelbolag
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Villkor och krav:  Referera till Svenska Spel för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+

Feedback