Annons

Winnipeg Jets - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Winnipeg Jets

Hela spelschemat

Winnipeg Jets tog sig till slutspel ifjol där man dock åkte ut direkt mot regerande mästarna Vegas Golden Knights. Men med en av ligans bästa backar i Josh Morrisey (som var med i diskussionerna om Norris Trophy) laddar de nu om i NHL 23/24. Förhoppningarna är stora på att den "nya" stjärnbacken ska ta dem ännu längre detta spelår. En annan spelare som varit i klubben länge är Adam Lowry som fått det stora förtroendet som lagets nya kapten. Med en bit kvar till toppen kan man dock ändå överraska positivt säger känslan, vi tippar att det blir slutspel även denna upplaga för Jets.

Odds på Winnipeg Jets i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Jets säsongen 23/24 nedan.

Odds: Winnipeg Jets 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,68

Styrkor

Jets har i det tysta byggt upp en solid grupp fylld med framtidslöften under de senare åren. De har mycket fina wingers på båda sidorna av isen som måste nämnas som en av de absoluta styrkorna för dagen. McGroarty och Barlow är två spelare som kommer bidra med målskytte och fysik framåt. Nikita Chibrikov får inte glömmas med en snabbhet och skicklighet i högsta klass.

Svagheter

Jets största svaghet är deras djup på blålinjen. De har några fina lirare, men djupet kan vara ett problem. Spelare som vår svensk Anton Johannesson har en hel del uppsida men saknar erfarenheten att spela i NHL. Simon Lundmark kan vara en djupspelare på NHL-nivå men tveksamt hur mycket mer han har att ge. Jets blålinje var en gång en av de mest omtalade i NHL, nu ser det dock ut som det är något som måste omstruktureras.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Jets kommer från staden Winnipeg som ligger i delstaten Manitoba, Kanada. Man har blivit divisionsmästare en gång, vilket är den enda vinsten man tagit så här långt. Laget spelar sina hemmamatcher i Canada Life Center.

Historik

Winnipeg Jets grundades 1972 och var verksamma till 1996. Sen blev klubben Atalanta Trashers från 1999 till 2011. Efter det så återvände man till Winnipeg och Jets där man än idag håller igång.

Kommentarer

Feedback