Annons

Washington Capitals - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Washington Capitals

Hela spelschemat

Washington Capitals hade en svag säsong i fjol där man missade slutspelet. Inför NHL 2023/24 är det inte många som tror på laget där en plats till play offs får ses vara en skräll. Hur högt kan firma Ovechkin/Bäckström lyfta Caps?

Odds på Washington Capitals i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Capitals säsongen 23/24 nedan.

Odds: Washington Capitals 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 71,00

Styrkor

Capitals bästa spelare i historien är Ovechkin, som har spelat på vänsterkanten under nästan hela sin karriär med undantag för ett kort experiment på högerkanten. Han börjar bli gammal men oj vilken styrka det är att ha i laget fortfarande. Miroshnichenko, Cristall och Suzdalev ser alla ut som starka NHL-spelare med tiden, som ser relativt ljus ut. Bogdan Trineyev är en storväxt winger med ett skickligt passningsspel som signum. Ludwig Persson är en intelligent forward som sätter pricken över i:et för Caps riktigt starka vänster forward-sida.

Svagheter

Till skillnad från styrkan ovan s lackar Capitals ordentligt på vänstra försvarssidan där det ser riktigt mörkt ut. Lägg till de åldrande stjärnorna i laget så ser väl generellt inte framtidsutsikterna överdrivet bra ut i dagsläget. Vem blir nya "Ovie" och "Bäckis"?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Washington Capitals grundades 1972 och är NHL-laget från huvudstaden D.C. Capital One Arena heter spelplatsen med plats för dryga 19,000 åskådare. 13 gånger har man vunnit sin division, 2 gånger Conference och säsongen 2017/18 vann man sin första Stanley Cup. Nicklas Bäckström är en av klubbens största spelare genom tiderna och har rekordet antalet flest assist (761). 

Historik

Caps har pensionerat fyra spelarnummer: 5: Rod Langway, 7: Yvon Labre, 11: Mike Gartner och 32: Dale Hunter. Den spelare som gjort flest matcher, poäng och mål är Alex Ovechkin som lär bli nästa man att få tröjan hissad i hemmaarenan.

Spelschema, Washington Capitals

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback