Annons

Vegas Golden Knights - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Vegas Golden Knights

Hela spelschemat

De regerande mästarna Vegas Golden Knights hoppas kunna utmana de allra bästa lagen i NHL 2023/24. Oddsen pekar på att laget enkelt ska ta sig till slutspel där man helt klart ska ses som en outsider. Går man hela vägen igen? Nej vi tror inte det. William Karlsson ser dock fortsatt riktigt bra ut och bör ha chansen att hamna bra till i poängligan.

Odds på Vegas Golden Knights i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Vegas Golden Knights säsongen 23/24 nedan.

Odds: Vegas Golden Knights 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 13,00

Styrkor

Vegas har varit mer än villiga att byta framtida tillgångar mot omedelbar effekt och har skickat sju av de nio förstarundevalen som de har haft under sina sju drafts. Med det sagt har Golden Knights lyckats bygga upp en solid stall av potentiella djupcentrar. Edstrom och Sapovaliv ser ut som NHL-spelare med utmärkta defensiva vanor och utvecklande offensiva spel. Den senare ser ut som en bottom-six center som spelar på straffläggningen och avgörande djupminuter. Jordan Gustafsson missade tid vid ett par tillfällen i år, men han har intelligenta vanor i båda ändar av isen. Lägg därtill Cataford från årets draft, så har man ett antal prospekts på mitten som kan bli NHL-spelare om några år.

Svagheter

Golden Knights kan behöva lite djup nästan överallt i sin pipeline. Högerkanten är dock ett särskilt problemområde. Medan Jakub Demek och Uronen är solida framtidsutsikter med viss NHL-uppsida, saknar de verkligen en påverkansspelare på positionen. Ingen av deras högerbackar kommer att spela topp sex med någon säkerhet, och de kan behöva förlita sig på centrar som flyttar till vingen eller free agents i hopp om att fylla dessa luckor.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Vegas Golden Knights gör 2023/24 sin 8:e säsong i NHL. Laget kommer från Las Vegas som ligger i Nevada. De spelar i Western Conference i Pacific Division och deras hemmamatcher spelar de i T-Mobile Arena. Klubben vann Stanley Cup 2022/23. Lagets största profiler genom åren är William Karlsson och Mark Stone.

Historik

Golden Knights gjorde sin första NHL-säsong 2017 och lyckades nå Stanley Cup-finalen i den första säsongen, där man dock förlorade mot Washington Capitals. 

Spelschema, Vegas Golden Knights

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback