Annons

Vancouver Canucks - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Vancouver Canucks

Hela spelschemat

Det har varit några jobbiga säsonger för Vancouver Canucks som inte ens varit nära slutspelsplats. Senast var 2019/20 och nu satsar det klassiska laget från Kanada att göra comeback, enligt oddsen finns det klart goda chanser att nå play offs och mycket ser ut att gå i rätt riktning för Canucks. Elias Pettersson visar vägen?

Odds på Vancouver Canucks i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Vancouver Canucks säsongen 23/24 nedan.

Odds: Vancouver Canucks 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 2,21

Styrkor

Carson Soucy från Seattle Kraken och Ian Cole från Tampa Bay Lightnings är två riktigt tunga nyförvärv som kommer lyfta Canucks ordentligt den här säsongen. Deras övriga största styrka just nu verkar vara på högerkanten, med Lekkerimaki, Klimovich och Karlsson. 

Svagheter

Canucks har en del svagheter överlag, men djupet på mitten är ett stort problem. Raty kan vara den enda spelaren i truppen som verkligen kan spela center på hög NHL-nivå och även då är hans tak sannolikt begränsat. Canucks måste få bredd gällande centerpositionen, annars lär det bli svårt att nå slutspelet även denna säsong.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Canucks spelar sina hemmamatcher i Rogers Arena och har nu varit i NHL över 50 säsonger totalt. Laget har vunnit sin conference tre gånger, Division 10 gånger men än så länge har man aldrig fått lyfta Stanley Cup-bucklan. Elias Pettersson är idag en av Canucks stora stjärnor.

Historik

Canucks är det första lag med säte i Vancouver som spelar i NHL. Klubben grundades redan 1945 men inte förens 1970 spelade man i NHL. 1989 draftade Canucks Pavel Bure, som får ses som en av de största spelarna i klubbens historia.

Spelschema, Vancouver Canucks

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback