Annons

St. Louis Blues - NHL odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, St. Louis Blues

Hela spelschemat

St. Louis Blues ser ut att ha en jobbig NHL 2023/24 tillmötes då man rankas bland de svagare lagen i hela ligan. Mästarna från 2018/19 missade slutspelet klart ifjol och kollar vi på oddsen hos spelbolagen får man närmare 3x på att man tar sig dit denna säsong. 

Odds på St. Louis Blues i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Blues säsongen 23/24 nedan.

Odds: St. Louis Blues 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel: Ja 3,00

Styrkor

Poängstarka wingers har laget inte varit bortskämda med på slutet, men Blues har potential i Snuggerud, Bolduc, Neighbours och Stenberg som lär hota den här säsongen. Simon Robertsson har inte utvecklats exakt som förväntat, men han har fortfarande en del uppsida och utrymme att växa vid bara 20 års ålder. Stancl kan även vara något extra att hoppas på hos Blues.

Svagheter

Blues har helt enkelt inga högerskjutande försvarare i laget vilket såklart är en svaghet. Försvaret rent generellt tycker vi inte håller tillräckligt för att vara ett lag som ska slåss om en plats i slutspelet.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Blues kommer från staden St Louis i delstaten Missouri. Laget har vunnit sin conference en gång, division 10gånger och säsongen 2018/19 tog Blues sin första och enda Stanley Cup-titel så här långt. Alexander Steen, Oscar Sundqvist och Carl Gunnarsson är svenskarna som fick vara med och lyfta bucklan.

Historik

St.Louis Blues grundades 1967 och laget tillhör Western Conference och Central Division. En av klubbens största spelare genom tiderna är Brett Hull som spelade i Blues mellan 1988-1998 och är den som gjort flest mål i klubbens historia.

Kommentarer

Feedback