Annons

Seattle Kraken - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Seattle Kraken

Hela spelschemat

Vilken fantastisk start i NHL det blev för den nya klubben som blott gjorde sin andra säsong ifjol. Laget tog sig till kvartsfinal där man förlorade en tight serie på sju matcher mot Dallas Stars. Var detta bara "nybörjartur" eller har Seattle Kraken lika mycket att ge även i den tredje upplagan?

Odds på Seattle Kraken i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Seattle Kraken säsongen 23/24 nedan.

Odds: Seattle Kraken 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,76

Styrkor

Kraken har ett imponerande djup på forwardssidan, särskilt på mitten. Matty Beniers vann precis Calder Trophy som årets rookie i NHL, och de har fortfarande Wright, Goyette och Fisker Molgaard i pipeline. Tye Kartye anslöt till Kraken under slutspelet och tillförde energi och lite målskytte till laguppställningen. Han var en viktig spelare för Firebirds i år och vann AHL rookie of the year på vägen till en finalplats i AHL. Logan Morrison nämndes inte ens ovan, och den överåriga OHL-spelaren var dominant och avgörande i Londons resa till OHL-finalen efter att ha värvats i mitten av säsongen. Krakens centerdjup är avundsvärt.

Svagheter

Kraken ser i stort sett stabila ut på pappret den här säsongen och som oddsen visar ska man vara med och slåss om plats i play offs. Ska vi välja ut en svaghet så blir det på målvaktssidan som kanske inte riktigt håller den allra högsta nivån.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Kraken spelar sina hemmamatcher i Climate Pledge Arena. Klubben gör sin tredje NHL-säsong 2023/24 och är den yngsta i ligan. Adam Larsson och Alexander Wennberg är svenskarna som idag representerar Kraken.

Historik

Seattle Kraken gjorde sin första säsong i NHL 2021/22. I fjol slog laget ut topptippade Boston Bruins i slutspelet och gick till kvartsfinal, vilket är deras största framgång som klubb så här långt.

Kommentarer

Feedback