Annons

San Jose Sharks - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, San Jose Sharks

Hela spelschemat

Det råder tuffa tider för San Jose Sharks som inför NHL 2023/24 rankas som ett av de sämsta lagen. Som oddsen visar vore det en otrolig skräll om vi fick se detta Sharks lösa en biljett till play offs, nej denna säsong handlar troligtvis mest om att undvika jumboplatsen i Pacific Division. 

Odds på San Jose Sharks i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på San Jose Sharks säsongen 23/24 nedan.

Odds: San Jose Sharks 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel: Ja 15,00

Styrkor

Sharks håller på att bygga något riktigt bra på forwardssidan, särskilt centralt. Eklund, Smith, Bystedt och Bordeleau håller alla bra NHL-nivå. Speciellt den sistnämnda spelaren som är en riktigt skicklig center som haft en häftig utveckling de senaste säsongerna. Variationen i anfallsspelet får sägas är en styrka som sticker ut hos hajarna.

Svagheter

Förra säsongen förlorade Sharks hela 16 gånger i OT (Over Time). Ett tecken på att laget inte orkar och är sämre tränade än andra? Ja, så kan det mycket väl vara. Något som mer stack ut var att de endast hade 8 segrar hemma i "Shark Tank", hur ska man ta tillbaka fördelen på hemmaisen? Endast fem spelare är kvar i truppen sedan den fina 2019-säsongen där laget gick till semifinal i play offs vilket är en svaghet i sig då man måste bygga en ny stomme.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Anaheim Ducks gör 2023/24 sin 32:a säsong i NHL. Laget kommer från San Jose som ligger i Kalifornien och gränsar till San Francisco. De spelar i Western Conference i Pacific Division och deras hemmamatcher spelar de i SAP Center. Klubben har aldrig vunnit Stanley Cup. Lagets största profiler genom åren är Erik Karlsson, Owen Nolan och Joe Thornton.

Historik

Sharks gjorde sin första NHL-säsong 1991 och har sedan dess nått slutspel hela 23 gånger. Största rivalerna är Anaheim Ducks. Den gamla kaptenen Joe Thornton är en av klubbens största spelare genom tiderna och är även den som gjort flest poäng i klubbens historia. Säsongen 2015/16 nådde Sharks hela vägen fram till Stanley Cup-finalen, som de förlorade mot Pittsburgh Penguins.

Kommentarer

Feedback