Annons

New York Islanders - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New York Islanders

Hela spelschemat

New York Islanders tog sig till slutspel ifjol och pressade Carolina Hurricanes ordentligt i matchserien. Bjuder laget upp till dans även denna säsong? Vi är ytterst tveksamma till det och blir överraskade om man lyckas ta sig till play offs. 

Odds på New York Islanders i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Islanders säsongen 23/24 nedan.

Odds: New York Islanders 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 51,00

Styrkor

Islanders trupp är minst sagt undermålig, men de har ett par wingers som kan bli mycket viktiga NHL-spelare. Nydraftade Danny Nelson hade en utmärkt utvecklingskurva under hela året. Han kan fylla en mittsex-roll på nästa nivå, oavsett om det är på vingen eller i mitten. Dufour bör få NHL-minuter i år efter att ha visat att han var mer än redo för uppgiften på AHL-nivå, och om ett år kan vi prata om en Maggio i samma ljus som kan lyfta detta lag.

Svagheter

Eftersom vi inte kan använda "överallt" som deras svaghet, är det centerpositionen vi kommer att nöja oss med. Man bytte bort Aatu Raty tillsammans med ett förstarundeval under förra säsongen för Bo Horvat, vilket lämnade klubben utan ett enda centerspelare som på något sätt förväntas ta sig till NHL i dagsläget. Många gånger får centrar spela på vingen när de gör det som proffs, men även det verkar vara ett långskott i dagsläget.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

New York Islanders gör 2023/24 sin 51:a säsong i NHL. Laget kommer från staden Elmont i delstaten New York, USA. Deras hemmaarena heter UBS Arena. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har vunnit Stanley Cup fyra gånger. Klubbens största profiler genom åren är Mike Bossy, Denis Potvin, Billy Smith, Bryan Trottier, Clark Gillies, Pat LaFontaine, Anders Kallur och Bob Nystrom.

Historik

1972/73 var New York Islanders första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2020/21. Senaste gången de vann Stanley Cup var säsongen 1982/83 när de besegrade Edmonton Oilers i finalen med 4-0 i matcher.

Spelschema, New York Islanders

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback