Annons

Odds på New York Islanders - NHL 2021/22

Spelschema, New York Islanders

Hela spelschemat

De senaste två säsongerna har Islanders tagit sig till Eastern Conference-finalen i Stanley Cup-slutspelet där de båda gångerna ställts mot Tampa Bay Lightning och åkt ur. Inte mycket nytt har hänt i laget inför säsongen 2021/22. In har veteranen Zach Parise kommit för att bidra med sin rutin. Återstår att se om de kan ta sig hela vägen fram till finalen detta spelår.

Styrkor

Främsta styrkan som laget haft de senaste säsongerna och anledningen till att de gått till Confererence-finalen två senaste säsongerna är att de har varit defensivt starka. Bra försvar kombinerat med Ilya Sorokin i målet. För de flesta poängen framåt har Mat Barzal stått för.

Svagheter

Det kan bli tunt offensivt då det största ansvaret de senaste säsongerna har legat på att Mat Barzal måste producera. För att ta sig ett steg längre i slutspelet krävs det fler målgörare. Det mesta ser annars bra ut.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

New York Islanders gör 2021/22 sin 49:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Elmont i delstaten New York, USA. Deras hemmaarena heter UBS Arena. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har vunnit Stanley Cup fyra gånger. Klubbens största profiler genom åren är Mike Bossy, Denis Potvin, Billy Smith, Bryan Trottier, Clark Gillies, Pat LaFontaine, Anders Kallur och Bob Nystrom.

Historik

1972/73 var New York Islanders första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2020/21. Senaste gången de vann Stanley Cup var säsongen 1982/83 när de besegrade Edmonton Oilers i finalen med 4-0 i matcher.

Spelschema, New York Islanders

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2022/2023

Kommentarer

Feedback