Annons

New Jersey Devils - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New Jersey Devils

Hela spelschemat

Devils hade sin storhetsperiod i omgångar från mitten av 90-talet till i början av 2000-talet med tre vunna Stanley Cup-titlar. Senaste åren har de med några få undantag missat slutspelet sedan 2011. Nu verkar klubben äntligen ha någonting på gång igen. Med en titt på oddslistan över NHL vinnare rankas Devils bland favoriterna.

Odds på New Jersey Devils i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Devils säsongen 23/24 nedan.

Odds: New Jersey Devils 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 11,00

Styrkor

Försvaret är det uppenbara svaret här. Hughes och Nemec är de ultimata killarna på backsidan. Casey är en lovande ung försvarare som kan bli ett smygande vapen en dag i en gör-det-allt-roll, dominerar i övergången i den neutrala zonen och bidrar i båda ändarna av isen. Edwards och Leddy, tillsammans med Daniil Orlov, har defensiva egenskaper och skickligheten att kompensera för de offensivt inriktade försvararna framför dem på djuplistan. Det kommer att finnas gott om defensiv talang hos Devils kommande år.

Svagheter

Den största svagheten för Devils är centerdjupet. I rättvisans namn har de Jack Hughes och Dawson Mercer på NHL-nivå, och båda är under 23 år. De har också en 24-årig kapten som spelar på positionen. Salminen är ett bra spelare, men han har begränsad uppsida. Patrick Moynihan kommer sannolikt att skjutas till vingen om han ens gör det till pro-nivå. Även om de har några mycket bra unga centrar i NHL, kan det vara en bra idé att söka efter nya förmågor.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

New Jersey Devils gör 2023/24 sin 41:a säsong i NHL. Laget kommer från staden Newark i delstaten New Jersey, USA. Deras hemmaarena heter Prudential Center. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har vunnit Stanley Cup tre gånger. Klubbens största profiler genom åren är Martin Brodeur, Kirk Muller, Bruce Driver, Scott Stevens, Scott Niedermayer, Patrik Elias, Jamie Langenbrunner och Claude Lemieux.

Historik

1982/83 var New Jersey Devils första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2017/18. Senaste gången de vann Stanley Cup var säsongen 2002/03 när de besegrade Mighty Ducks of Anaheim i finalen med 4-3 i matcher.

Spelschema, New Jersey Devils

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback