Annons

Nashville Predators - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Nashville Predators

Söndag 14 april 2024

02:00 Nashville Predators - Columbus Blue Jackets


Tisdag 16 april 2024

01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators


Hela spelschemat

Nashville Predators missade precis slutspelet förra säsongen och siktar på revansch. Lyckas man? Enligt oddsen hos spelbolagen ser det tufft ut, men vi ska inte underskatta detta preds som har något skapligt på gång. Att laget når slutspel finns till dryga 2.60 och kan vara värt en syn.

Odds på Nashville Predators i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Preds säsongen 23/24 nedan.

Odds: Nashville Predators 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 61,00

Styrkor

Preds styrka ligger på forwardsidan där man samlat ihop en drös av vassa avslutare. Kemell och Afanasyev har högklassigt skott och kan göra mycket bra mål i sina bästa år. I synnerhet Kemell kan bli en 35-plus målskytt. L'Heureux och Lind bidrar med fysik och tempo och attackerar försvararna fysiskt innan de försöker begrava pucken. Svechkov är den 200-fotscenter som alla lag verkar behöva. Wood har den kombination av storlek och skicklighet som NHL-klubbarna eftertraktar, och blandar poängskörd och speluppbyggnad till en lysande nivå.. Predators styrka är att om många av de spelare som förväntas utvecklas gör det, kan anfallsspelet bli en fröjd.

Svagheter

Predators fick in Molendyk i draften, men man saknar det där extra när det kommer till spelare som kan göra det där extra i power play. Vi vet alla hur viktigt det är med ett effektivt PP och tror vi inte att Preds kommer tillhöra toppskiktet denna säsong.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Nashville Predators gör 2023/24 sin 25:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Nashville i delstaten Tennessee, USA. Deras hemmaarena heter Bridgestone Arena. De spelar i Western Conference och Central Division. De har aldrig vunnit Stanley Cup. Klubbens största profiler genom åren är Peter Forsberg, Paul Kariya, Kimmo Timonen, Ryan Suter, Shea Weber, Tomas Vokoun, Jason Arnott och Patric Hörnqvist.

Historik

1999/2000 var Nashville Predators första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2020/21. Deras bästa prestation i slutspelet var när de nådde Stanley Cup-finalen säsongen 2016/17 och föll med 4-2 i matcher mot Pittsburgh Penguins.

Spelschema, Nashville Predators

Söndag 14 april 2024

02:00 Nashville Predators - Columbus Blue Jackets


Tisdag 16 april 2024

01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators


Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback