Annons

Minnesota Wild - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Minnesota Wild

Hela spelschemat

Minnesota Wild har en förmåga att nå slutspel men åka ut redan i den första rundan. Kan nerverna i ett eventuellt play off äntligen hålla? Wild ska ha väldigt goda chanser att lösa en biljett och utmana i Stanley Cup-slutspelet 2023/24.

Odds på Minnesota Wild i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Wilds säsongen 23/24 nedan.

Odds: Minnesota Wild 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 31,00

Styrkor

Med Wallstedt i pipelinen skulle det vara väldigt enkelt att säga att målvaktsspelet är en styrka eftersom Hunter Jones också är riktigt bra. De har en uppsjö av försvarare som kan göra det motiverat att skott från blå är deras styrka, men forwardsgruppen som helhet, särskilt djupet på mitten, är mycket spännande. Rossi har en chans att bli en legitim topp-sex center som spelar ett smart och effektivt spel i båda ändarna av isen. Khusnutdinov kan mycket väl vara den spelare som har högst uppsida utanför Wallstedt i systemet. Även om Heidt flyttar till kanten som förväntat, ger Kumpulainen och Caeden Bankier ett utmärkt djup i mitten.

Svagheter

Att välja en svaghet för Wilds pipeline är lite petigt, men om de saknar ett element i sitt system är det att de inte har en riktigt dynamisk offensiv försvarare. Calen Addison är en ung försvarare i NHL redan, men de skulle kunna använda en annan spelare som kan utmana honom för powerplay-tid som kommer upp. Många av deras blueline-prospekts spelade i powerplay på lägre nivåer men kommer sannolikt inte att tillhöra eliten på denna nivå.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Minnesota Wild gör 2023/24 sin 22:a säsong i NHL. Laget kommer från staden St. Paul i delstaten Minnesota, USA. Deras hemmaarena heter Xcel Energy Center. De spelar i Western Conference och Central Division. De har aldrig vunnit Stanley Cup. Klubbens största profiler genom åren är Marian Gaborik, Mikko Koivu, Zach Parise, Kim Johnsson, Brian Rolston, Manny Fernandez och Ryan Suter.

Historik

2000/01 var Minnesota Wilds första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2020/21. Deras bästa prestation i slutspelet var när de nådde semifinalen säsongen 2002/03 och föll med 4-0 i matcher mot Anaheim Mighty Ducks.

Kommentarer

Feedback