Annons

Los Angeles Kings - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Los Angeles Kings

Hela spelschemat

Det ser lovande ut för Los Angeles Kings, som vi till NHL 2023/24 tippar som en liten outsider till att kunna ta sig långt. Med våra svenskar Adrian Kempe, Viktor Arvidsson och Carl Grundström ska det bli väldigt spännande att följa lagets framfart. Många ögon på den stora stjärnan Pierre-Luc Dubois som spås en häftig säsong. Hur långt går Kings?

Odds på Los Angeles Kings i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Los Angeles Kings säsongen 23/24 nedan.

Los Angeles Kings: Att få över 100.5 poäng Högsta odds Spelbolag
Los Angeles Kings 1,90

Styrkor

Det finns inget annat lag i ligan som har såpass många unga lovande spelare som Los Angeles Kings har. Som nämnt i inledningen är det tillsammans med lagets rutinerade kärna, lagets styrka. Slår de yngre spelarna igenom redan denna säsong kan vad som helst hända. Pierre-Luc Dubois tillsammans med Kevin Fiala, Anze Kopitar och våra svenska stjärnor tar laget yill slutspel utan problem, men kan man utmana hela vägen till Stanley Cup-finalen?

Svagheter

Idag ser vi inga större svagheter i detta Kings som känns allmer komplett. 

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Los Angeles Kings gör 2023/24 sin 56:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Los Angeles i delstaten Kalifornien, USA. Deras hemmaarena heter Staples Center. De spelar i Western Conference och Pacific Division. De har vunnit Stanley Cup 2 gånger. Klubbens största profiler genom åren är Jari Kurri, Wayne Gretzky, Luc Robitaille, Bernie Nicholls, Rob Blake, Marcel Dionne, Tomas Sandström, Marty McSorley, Larry Murphy och Larry Robinson.

Historik

1967/68 var Los Angeles första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2017/18. Senaste gången de vann Stanley Cup var säsongen 2013/14 när de besegrade New York Rangers i finalen med 4-1 i matcher.

Spelschema, Los Angeles Kings

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback