Annons

Florida Panthers - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Florida Panthers

Hela spelschemat

Det började tungt för Panthers när ligan startade förra hösten, vilket var förvånande efter deras fina säsong under 21/22. Men trots den tröga starten samlade de under en stark vår ihop tillräckligt med poäng för att ta ett Wildcard till slutspelet. De gick som bekant hela vägen till finalen där de ställdes mot ett Vegas Golden Knight som visade sig vara det bästa laget i bäst av sju möten och Florida föll på målsnöret. Men trots nederlaget i finalen är det många positiva besked kring laget där spelare som Matthew Tkachuk var fenomenal och ledde dem genom slutspelet.

Odds på Florida Panthers i NHL 23/24

Florida Panthers NHL odds 23/24 ser du nedan.

Odds: Florida Panthers att få över 99,5 poäng under grundserien NHL 23/24 Högsta odds Spelbolag
Florida Panthers 2,06

Florida Panthers styrkor

Har en förmåga att prestera som bäst när det verkligen gäller, vilket de visade förra spelåret eftersom att de var uträknade efter den tröga starten. Ingen hade väl sett att de skulle ta sig hela vägen till finalen. Har två riktigt kvalitativa spelare i Aleksander Barkov och Matthew Tkachuk som båda bidrog med framgången föregående säsong. Dessutom höjde sig lite oväntat målvakten Sergei Bobrovsky i slutspelet och var en av anledningarna till att de tog sig så långt.

Florida Panthers svagheter

De kommer starta NHL-säsongen 23/24 med två av deras viktigaste backar på skadelistan. Montour och Ekblad kommer inte att spela i de första matcherna. Tungt tapp eftersom att båda var vitala för lagets målproduktion föregående spelår. Löser de det med att andra spelare i de defensiva leden steppar upp?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Florida Panthers gör 2023/24 sin 30:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Sunrise i delstaten Florida, USA. Deras hemmaarena heter FLA Live Arena. De spelar i Eastern Conference och Atlantic Division. De har aldrig vunnit Stanley Cup. Klubbens största profiler genom åren är Pavel Bure, Jay Bouwmeester, Scott Mellanby, John Vanbiesbrouck, Ed Jovanovski, Bryan McCabe, Ray Whitney och Olli Jokinen.

Historik

1993/94 var Florida Panthers första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2022/23. Deras bästa prestation i slutspelet var när de nådde finalen säsongen 1995/96 och föll med 4-0 i matcher mot Colorado Avalanche. De gjorde även samma resa under slutspelet 22/23, dvs. Tog sig hela vägen till finalen där de denna gång istället föll med 4-1 i matcher mot Vegas Golden Knights.

Kommentarer

Feedback