Annons

Edmonton Oilers - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Edmonton Oilers

Hela spelschemat

Edmonton Oilers sitter på världens bästa hockeyspelare, Conor McDavid som säsong efter säsong öser in poäng. Men vi får heller ej glömma Nurse och Dreiseitl som bidrar med otroligt mycket på isen och i poängboken. Det blev uttåg i semifinalen ifjol mot Vegas Golden Knights som tillslut vann Stanley Cup. Visst bör vi få se liknande prestation av Oilers även i denna upplaga?

Odds på Edmonton Oilers i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Edmonton Oilers säsongen 23/24 nedan.

Odds: Edmonton Oilers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Western Conference 6,00

Styrkor

Förutom Dreiseitl - McDavid - Hopkins som alla tre tillhör toppskiktet av forwards i ligan har de i Darnell Nurse en back som är en av NHLs bästa. De var förra säsongen NHLs bästa lag i powerplay och om alla dessa fyra fortsätter producera poäng även 2023/24 är det inte helt osannolikt att de slutar i topp även detta år.

Svagheter

De defensiva bitarna är inte helt perfekt på plats, vilket är ok när de har McDavid - Dreiseitl - Hopkins eftersom att de öser in poäng, men när det blir tightare matcher blir det svårt när de inte kan försvara sig lika effektivt som andra lag. Då framförallt i slutspelet.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Edmonton Oilers gör 2023/24 sin 44 säsong i NHL. Laget kommer från staden Edmonton i delstaten Alberta, Kanada. Deras hemmaarena heter Rogers Place. De spelar i Western Conference och Pacific Division. De har vunnit Stanley Cup fem gånger. Klubbens största profiler genom åren är Wayne Gretzky, Doug Weight, Mark Messier, Grant Fuhr, Paul Coffey, Jari Kurri, Esa Tikkanen, Bill Guerin och Bill Ranford.

Historik

1979/80 var Edmonton Oilers första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2020/21. Av de fem Stanley Cup de vunnit var den senaste titeln, 1989/90 när de vann över Boston Bruins i finalen med 4-1 i matcher.  

Kommentarer

Feedback