Annons

Detroit Red Wings – NHL odds 23/24 

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Detroit Red Wings

Söndag 14 april 2024

01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings


Tisdag 16 april 2024

01:00 Detroit Red Wings - Montreal Canadiens


Onsdag 17 april 2024

01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings


Hela spelschemat

För sjunde raka säsongen missade Red Wings slutspelet under 22/23, men det var väldigt nära att de tog ett av Wildcarden i Eastern conference för att de hade gjort det såpass bra fram till februari. Men så höll det inte hela vägen under resten av grundserien och de blev istället omåkta av Florida Panthers. Slutligen blev det en sjundeplats i Atlantic Division. Men nya tag gäller inför 23/24 och det har tagits in nyförvärv. Alex DeBrincat har varit en pålitlig målskytt de senaste spelåren och har minst 40 mål i sig. Motorhuvudstadens lag ser spännande ut i NHL 23/24.

Odds på Detroit Red Wings i NHL 23/24

Detroit Red Wings bäst odds NHL, säsongen 23/24 ser du nedan.

Odds: Detroit Red Wings att gå till slutspel NHL 23/24 Högsta odds Spelbolag
Detroit Red Wings 3,35

Styrkor

Det stora ansvaret kommer att ligga på lagets bästa spelare och poängplockare, Dylan Larkin, tillsammans med nyförvärvet Alex DeBrincat. Får den sistnämnde det att stämma kan det komma minst 40 mål från honom. Dessa två tillsammans kan bli en jobbig duo för andra lag att möta. Unge tyske backtalangen Moritz Seider som vann Calder Trophy är ett spännande framtidsnamn och förhoppningarna är att han ska ta ytterligare steg detta spelår. För oss svenskar blir det riktigt skoj att följa Lucas Raymonds framfart i ligan.

Svagheter

Den stora svagheten de senaste säsongerna har varit att de haft problem att producera mål. De var 22/23, 24:e bästa laget i ligan, väldigt svagt såklart. Något de hoppas på ska upphöra när de nu hämtat in Alex DeBrincat. Han gjorde säsongerna 18/19 och 21/22 över 40 mål i ligan.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Detroit Red Wings gör 2023/24 sin 97:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Detroit i delstaten Michigan. Deras hemmaarena heter Little Caesars Arena. De spelar i Eastern Conference och Atlantic Division. De har vunnit Stanley Cup elva gånger. Klubbens största profiler genom åren är Nicklas Lidström, Dominik Hasek, Sergei Fedorov, Steve Yzerman, Henrik Zetterberg, Pavel Datsiuk, Gordie Howe, Chris Chelios, Brendan Shanahan, Paul Coffey, Brett Hull, Igor Larionov, Larry Murphy och Vyacheslav Fetisov.

Historik

Detroit Red Wings blev en del av NHL, inför säsongen 1926/27. De är tillsammans med Boston Bruins, New York Rangers, Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs och Chicago Blackhawks ett av de ursprungliga lagen i ligan. Dessa sex kallas “Original Six”. Av de sex Stanley Cup de vunnit var den senaste titeln, 2007/08.  

Spelschema, Detroit Red Wings

Söndag 14 april 2024

01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings


Tisdag 16 april 2024

01:00 Detroit Red Wings - Montreal Canadiens


Onsdag 17 april 2024

01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings


Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback