Annons

Colorado Avalanche - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Colorado Avalanche

Hela spelschemat

De har flera säsonger i rad nu varit de absoluta favoriterna att vinna Stanley Cup, enligt experter och spelbolagens odds. Inget undantag nu när Gabriel Landeskogs Colorado går för att lyfta bucklan i vår. De har ett komplett lag och allt annat än slutspel vore totalt fiasko. Frågan är om man går hela vägen?

Odds på Colorado Avalanche i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Colorado säsongen 23/24 nedan. 

Odds: Colorado Avalanche 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 10,00

Styrkor

Colorado Avalanche är återigen en av favoriterna till Stanley Cup och konstigt är ju inte det med tanke på den fina trupp man har. Som pricken över det berömda i:et har laget en av NHLs bästan spelare, centern Nathan MacKinnon. Han lyfter Avalanche till en nivå som saknar motstycke. Vilken styrka.

Svagheter

Om vi ska försöka ta fram någon svaghet får det bli i defensiven där Avs kanske saknar maxad rutin med flera unga förmågor. På sikt kommer det bli riktigt bra men frågan är om det håller hela vägen redan denna säsong?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Colorado Avalanche gör 2023/24 sin 44:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Denver i delstaten Colorado. Deras hemmaarena heter Ball Arena. De spelar i Western Conference och Central Division. De har vunnit Stanley Cup två gånger. Klubbens största profiler genom åren är Peter Forsberg, Joe Sakic, Milan Hejduk, Adam Foote, Patrick Roy, Ray Bourque, Paul Kariya, Teemu Selänne, Jarome Iginla och Rob Blake.

Historik

Colorado Avalanche blev en del av NHL, inför säsongen 1979/80. Laget hette då Quebec Nordiques, men flyttade inför säsongen 1995/96 till staden Denver i delstaten Colorado. De vann sin första Stanley Cup 1996 när de besegrade Florida Panthers i finalen med 4-0 i matcher. Det var första gången i ligans historia där ett nytt lag tog hem titeln.

Spelschema, Colorado Avalanche

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback