Annons

Carolina Hurricanes - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Carolina Hurricanes

Hela spelschemat

Hurricanes är numera ständigt inblandat i snacket om vilka som ska vinna NHL och Stanley Cup. Även denna säsongen får laget ta på sig favorittrycket då väldigt många exprter ser dem gå hela vägen. Semifinal blev det ifjol och visst bör det bli minst lika bra nu för Jesper Fast och gänget i Carolina.

Odds på Carolina Hurricanes i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Hurricanes säsongen 23/24 nedan.

Odds: Carolina Hurricanes 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 10,00

Styrkor

Canes defensiv kan mäta sig med de allra bästa lagen och får självklart ses som lagets styrka den här NHL-säsongen. 

Svagheter

Centerpositionen är Canes klara svaghet som inte kommer upp i den nivå som kanske önskats. Det finns fina framtidsutsikter men just nu är den inte riktig mognat och det här kommer märkas under säsongen för Carolina.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Hurricanes gör 2021/22 sin 27:e säsong i NHL. Carolina Hurricanes kommer från staden Raleigh i North Carolina och deras hemmaarena heter PNC Arena. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har vunnit Stanley Cup en gång. Klubbens största profiler genom åren är Ron Francis, Eric Staal, Rod Brind´Amour, Artūrs Irbe, Eric Cole och Sami Kapanen.

Historik

Bildades 1979 under namnet Hartford Whalers och blev samma år ett lag i NHL. Klubben flyttade 1997 till var den är belägen i dag, Raleigh, North Carolina. Carolina Hurricanes vann sin första och hittills enda Stanley Cup, säsongen 2005/06. I finalen mötte de Edmonton Oilers som de besegrade med 4-3 i matcher.

Spelschema, Carolina Hurricanes

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback