Annons

Boston Bruins - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Boston Bruins

Hela spelschemat

Boston Bruins slog rekord i antal segrar under grundsäsongen 2022/23 då de vann 65 matcher och spelade ihop imponerande 135 poäng, vilket ledde till att de vann Presidents Trophy. I slutspelet var de dock inte lika imponerande. Det tog stopp redan i den första rundan när de mötte Florida Panthers som vann med 4-3 i matcher. Frågan är hur de kommer att kunna hävda sig i årets upplaga? De har nämligen tappat två av sina största profiler i Patrice Bergeron och David Krejci. Nu måste andra spelare kliva fram och ett av namnen det pratas mest om är svenske backen Hampus Lindholm som gjorde strålande ifrån sig under föregående spelår. 

Odds på Boston Bruins i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Boston Bruins säsongen 23/24 nedan.

Odds: Boston Bruins att vinna President's Trophy NHL 23/24 Högsta odds Spelbolag
Boston Bruins 15,00

Styrkor

Finns mycket att ta av här. Men skulle vilja nämna lagets kanske främsta styrka är deras målvaktspar, Linus Ullmark som vann Vezina Trophy föregående spelår, men även andremålvakten Jeremy Swayman gör ett jättejobb mellan stolparna. Dessa två såg till att Bruins var det lag som släppte in minst antal mål under säsongen 22/23. 

Svagheter

Vad innebär tappet av Patrice Bergeron? Ligans bästa defensiva forward som är omöjlig att ersätta. Det krävs att någon annan tar över taktpinnen. Nämnas ska även att de lade i högsta växeln under grundserien föregående spelår för att krascha direkt i slutspelet. Kommer de att agera annorlunda detta spelår?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Bruins gör 2023/24 sin 99:e säsong i NHL. Boston Bruins kommer från staden Boston i Massaschusetts och deras hemmaarena heter TD Garden. De spelar i Eastern Conference och Atlantic Division. De har vunnit Stanley Cup sex gånger, varav senaste titeln togs, 2010/11. Klubbens största profiler genom åren är Bobby Orr, Ray Bourque, Phil Esposito, Adam Oates, Cam Neely och Joe Thornton.

Historik

1 november 1924 uppstod laget som Boston Bruins och är tillsammans med Montreal Canadiens, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings, Toronto Maple Leafs och New York Rangers det första laget att spela i NHL. Dessa lag brukar benämnas som “Original Six”.

Kommentarer

Feedback