Annons

Anaheim Ducks - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Anaheim Ducks

Hela spelschemat

När Ducks går in i NHL 2023/24 var det ett par säsonger sedan de lyckades ta sig till slutspelet och det ser verkligen inte ljust ut denna upplaga. Efter att den mångårige lagkaptenen och Ducks bäste målskytt genom tiderna Ryan Getzlaf har gått i pension har det lämnats en stor lucka som ej kunnat fyllts igen än så länge. Spelbolagen håller laget som det svagaste i hela NHL i skrivande stund. Vad ska kunna vända denna tråkiga utveckling?

Odds på Anaheim Ducks i NHL 23/24

Se bäst odds NHL på Anaheim Ducks säsongen 23/24 nedan.

Odds: Anaheim Ducks 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 16,00

Styrkor

Mycket handlar om Jamie Drysdale som är tillbaka efter skada, och det är stor press på spelaren. Kan han hantera den och finns tillräcklig klass runtomkring? Lovande lirare som Mintyukov och Zellweger finns och de kommer få bära mycket ansvar i det offensiva spelet samt i powerplay, där vi kan se en viss styrka.

Svagheter

Hela kärnan i Ducks har bytts ut och det kommer troligtvis ta väldigt många år innan det blir ordning i klubben och på isen. Trotjänaren och klubbens bästa målskytt genom tiderna, Ryan Getzlaf har lagt skridskorna på hyllan sedan tidigare  och just nu finns ingen som täcker den luckan.  De hade förra säsongen den sämsta målskillnaden av alla NHL-lag sedan 2000 på häpnadsväckande -128. Defensiven är märkbart svag.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Anaheim Ducks gör 2023/24 sin 30:e säsong i NHL. Laget kommer från Anaheim som ligger i Kalifornien och gränsar till Los Angeles. De spelar i Western Conference i Pacific Division och deras hemmamatcher spelar de i Honda Center. Vid ett tillfälle har klubben vunnit Stanley Cup. Lagets största profiler genom åren är Paul Kariya, Teemu Selänne, Ryan Getzlaf och Corey Perry

Historik

Laget Mighty Ducks of Anaheim uppstod 1993 och ägdes av Disney. Namnet på laget kom från filmerna om hockeylaget “The Mighty Ducks”. 2005 såldes klubben till de nya ägarna Susan och Henry Samueli. Inför säsongen 2006/07 ändrades lagets namn till Anaheim Ducks. Under sina första år i den nordamerikanska hockeyligan nådde de sin största framgång 1997 när de åkte ut mot Detroit Red Wings i semifinalen av Western Conference. Efter ett par år med missade slutspel och uteblivna framgångar tog de sig 2002/03 hela vägen till Stanley Cup-finalen mot New Jersey Devils. Deras motståndare var dock för starka och vann med 4-3 i matcher.

2006/07 tog de sin hittills enda Stanley Cup-trofé när de körde över Ottawa Senators i finalen med 4-1 i matcher.

Kommentarer

Feedback