Annons

Streama fotboll gratis

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Det är enkelt att komma igång med att streama fotboll gratis på nätet. För den som vill titta på fotboll och streama sport utan att betala några abonnemangsavgifter finns det flera olika vägar. Denna guide ska hjälpa dig att se fotboll och streama sport gratis. Det finns ett stort utbud av live streaming utan kostnad och vi på Betting hjälper dig att komma igång.

Live streama fotboll hos Expekt!

För att kunna följa alla stora ligor och sporter på streamingtjänster krävs att man har många olika, dyra abonnemang. Men det finns andra alternativ för att streama fotboll och annan sport gratis. Låt oss titta närmare på vilka tjänster och sajter som erbjuder live streaming utan krav på dyra avgifter.

Kom igång med fotboll gratis stream

Ett populärt sätt att streama sport gratis är att skapa ett konto hos ett spelbolag som erbjuder livebetting och livestreaming av fotbollsmatcher, tennis och andra stora sporthändelser. Det är enkelt att börja streama gratis hos spelbolag och vanligtvis behöver man inte betala extra för att kunna streama när man har ett aktivt spelkonto hos spelbolaget.

Fotboll är den mest populära sporten och det går att streama fotboll utan kostnad hos många spelbolag. En av många fördelar är att utbudet av fotbollsmatcher ofta är större hos spelbolagen än hos vanliga tv kanaler. Det går alltså att börja streama fotboll från fler ligor och inte bara från de största, som Champions League, Premier League, Serie A och La Liga.

Så kommer du igång

För att se fotboll live via streaming hos ett spelbolag måste man vanligtvis ha ett registrerat spelkonto och vara inloggad. Det finns inga krav på att man behöver lägga några spel eller spendera några pengar för att kunna titta på fotboll och annan sport gratis via deras live streaming. Här går vi igenom stegen du behöver göra för att kunna streama sport gratis hos marknadens bästa spelbolag online.

 1. Hitta ett spelbolag som erbjuder möjligheten att se fotboll live via sin sajt. Live streaming och livebetting brukar finnas på samma ställe hos ett spelbolag. Kom ihåg att välja ett spelbolag som streamar de fotbollsmatcher eller den sport som du vill kunna se.

 2. Registrera ett konto med hjälp av dina personuppgifter och din e-legitimation. Hos svenska spelbolag är mobilt bankID den e-legitimation som brukar användas. För att kunna ta del av hela utbudet av streamade matcher behöver du vara kund hos spelbolaget.

 3. Logga in med hjälp av ditt spelkonto för att kunna ta del av utbudet av streamad sport. Om det är första gången du loggar in på ditt spelkonto kan du göra en insättning för att kunna spela betting samtidigt som du streamar matcher.

 4. Många spelbolag erbjuder välkomstbonusar till nya kunder som loggar in och gör sin första insättning. Det är inget krav att aktivera en bonus för att kunna streama fotboll, men många uppskattar att ta del av bonusar för att dryga ut spelkassan.

 5. Klicka dig fram till sidan för livebetting och live streaming hos spelbolag. Utbudet på den här sidan består av alla matcher som du kan livebetta på, men vanligtvis erbjuds inte streaming för alla evenemang och matcher. Leta efter en TV-symbol eller liknande för att hitta matcherna som streamas. Många spelbolag har också en separat lista för livestreamade matcher.

 6. Välj bland alla streams och starta streamingen av den match du vill se. Hos en del spelbolag finns det krav på ett positivt saldo för att kunna starta streams. Det innebär att du behöver ha mer än 0 kronor för att kunna streama fotboll och annan sport gratis. Nu kan du starta streamen!

streama fotboll gratis live

Här hittar du live stream

Vill du titta på fotboll eller streama annan sport gratis hos ett spelbolag? Oavsett om du redan har ett spelkonto eller om du tänker registrera dig som ny kund kan du använda livestreamingen hos många svenska spelbolag utan kostnad. Det krävs däremot att du är inloggad för att kunna ta del av hela utbudet.

Hos en del spelbolag går det att studera utbudet även om man inte har loggat in på sitt konto. Andra spelbolag i Sverige kräver att man är inloggad på sitt konto för att se vilken match eller evenemang som går att streama just nu.

Det enklaste sättet att hitta live streaming hos ett spelbolag är att klicka sig fram till sektionen för livebetting. Vanligtvis finns det en lista över fotbollsmatcher och andra sportevenemang som man erbjuder livebetting på. I anslutning till listan brukar det finns någon form av symbol som indikerar om spelbolaget streamar matchen eller inte.

Om du vill streama någon match som spelas i framtiden kan du se en lista över framtida streamade matcher hos spelbolaget. Många spelbolag delar med sig av en sådan lista vid sektionen för livebetting. På så sätt kan man veta vilka matcher som ska sändas innan man ska börja streama!

Streama gratis fotboll

Många spelbolag är generösa nog att erbjuda sina kunder möjligheten att se fotboll på nätet utan att det kostar något. Motkravet som finns brukar vara att man först och främst är registrerad kund. Därmed måste man logga in för att kunna streama fotboll gratis hos många spelbolag online i Sverige.

En del spelbolag har också kravet att kunderna ska ha ett positivt saldo på spelkontot för att kunna ta del av den streaming som erbjuds. Vad som räknas som ett positivt saldo kan variera. En del spelbolag kräver minst en krona, andra kräver bara att det finns några ören för att man ska kunna starta strömmar av fotboll eller annan sport.

Tack och lov är det enkelt att göra insättningar till spelbolag i Sverige. Om man bara vill streama fotboll gratis online kan man därmed registrera ett konto hos ett spelbolag, göra en insättning för att säkerställa att saldot är positivt och sedan starta en fotboll stream gratis. När man är känner sig nöjd med att ha ta tagit del av en gratis live stream fotboll kan man sedan göra ett uttag och plocka ut sina pengar igen.

Låt oss titta lite närmare på hur man gör för att sätta in pengar till sitt konto hos ett spelbolag på nätet.

 1. Hitta ett spelbolag som erbjuder möjligheten till gratis fotboll streaming. Tänk på att olika spelbolag streamar olika fotbollsmatcher och sporter. Tänk på att välja ett spelbolag som erbjuder det utbud som lockar dig.

 2. Surfa in på spelbolaget och klicka dig fram till registreringen. Om du använder din mobiltelefon eller surfplatta finns registreringen vanligtvis mitt på skärmen. På en datorskärm kan du behöva leta uppe i menyn för att hitta alternativet för registrering och inloggning.

 3. Fyll i dina personuppgifter för att registrera spelkontot i ditt namn. När man blir kund hos spelbolag i Sverige behöver man ansluta sitt personnummer till spelkontot. På så sätt blir kontot personligt och bara tillgängligt för dig.

 4. Använd mobilt bankID eller annan e-legitimation som har stöd av spelbolaget för att bekräfta din registrering. Enligt den svenska spellagen måste samtliga spelbolag i Sverige använda sig av en e-legitimation för att legitimera alla sina kunder vid varje registrering och inloggning.

 5. Nu kan du välja att göra en insättning för att se till att ditt konto är påfyllt med pengar och att du har ett positivt saldo för att kunna ta del av en stream gratis fotboll. Välj den betalningsmetod som du föredrar att använda när du gör digitala betalningar. Trustly och Swish är två vanliga exempel på betalmetoder som används hos svenska spelbolag.

 6. Välj vilken summa du vill sätta in och bekräfta sedan överföringen med din e-legitimation. Beroende på vilken betalningstjänst du har valt att använda kan överföringen ta olika lång tid, men vanligtvis tar den bara någon minut. Nu har du pengar på ditt konto och kan använda pengarna för att spela betting eller streama fotboll och annan sport utan kostnad.

I samband med registrering och den första insättningen kan man som ny kund få ta del av ett välkomsterbjudande. Kom ihåg att det är frivilligt att aktivera välkomstbonusen och att det finns ett antal bonusvillkor kopplat till en accepterad bonus. Många spelare uppskattar att ta del av en välkomstbonus då det innebär att saldot på spelkontot blir högre.

Spelbolag som erbjuder gratis fotboll stream

Det finns många spelbolag som erbjuder sina kunder möjligheten att streama sport live direkt på sajten. Det bästa med den svenska spelmarknaden är att det finns många spelbolag som erbjuder streams på till exempel fotbollsmatcher, vilket gör att man som spelare kan välja ett spelbolag som passar en själv.

Några bettingsidor som erbjuder möjligheten att streama fotboll, tennis, basket och annan sport gratis på nätet i Sverige är:

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Jättebra app
Support dygnet runt
Stort urval av betalningsmetoder
Stort utbud på odds på svensk sport
Livestreaming och liveodds via telefon och dator
Oberoende av oddsleverantörer
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

1250 kr i spelkrediter

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Generös välkomstbonus
Världens största utbud av marknader och sporter
Användarvänlig mobilapp
Lättnavigerad sida
Bäst utbud av livebetting
Höga odds
Swish för insättning
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i bonus!
För sportälskare!
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, 6x omsättningskrav på sport, 1.80 min odds. Bonusen är giltig i 60 dagar

Ytterligare villkor: Endast nya spelare, min. insättning 100 kr
Villkor och krav:  Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 500 kr. Min insättning 100 kr.

100 kr gratisspel

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Odds bonus på upp till 100 kr
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Swish och Trustly
Konkurrenskraftiga odds
Oerhört stort utbud av odds
Passar nybörjare som erfarna spelare
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.


500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 18 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. 18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Inget omsättningskrav på vinster. Min insättning 100 kr. Ev. vinster är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. Ev. vinster är måste omsättas en gång. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024-01-18. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100 % upp till 100 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Bra livebetting och odds
Många sportmarknader
Lättnavigerad och snabb sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Omsättningskrav: 3.00x bonus till minsta oddset 1,70.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 300 kr inom 90 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Eventuell bonus gäller endast nya spelare
Villkor och krav:  Referera till Bwin för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr.

Om du vill se fotboll live utan att betala någonting kan det vara bra att streama direkt hos något av spelbolagen ovan. Det finns inte streams på alla matcher och det går inte att hitta streams på alla evenemang eller sporter, men med det sagt går det att titta på fotboll från vissa ligor. Det gör spelbolag till bra stream sidor fotboll gratis.

Hur du gör för att streama gratis fotboll med större skärm

Ett vanligt problem som man kan stöta på när man använder sig av en live fotboll stream gratis är att sändningen är begränsad till en liten skärm. En del spelbolag erbjuder bara små skärmar och möjligheten att förstora skärmen är begränsad. Men det går att hitta andra vägar för att streama fotboll live gratis på en större skärm.

 1. Prova att dra ut din webbläsare så långt det går på din datorskärm. Maximera webbläsaren över hela skärmen för att streamingfönstret ska bli så stort som möjligt.

 2. Både på Mac och PC finns möjligheten att sätta på det som kallas ett helskärmsläge, som automatiskt gör att webbläsarens fönster tar över hela skärmen. Det är det enklaste sättet att maximera storleken på fönstret.

 3. Koppla in din Mac eller PC till en större, extern skärm. Det bästa alternativet är förmodligen att använda sig av en HDMI-kabel för att spegla skärmen direkt på en tv-skärm. Då kommer streamingfönstret att bli större då tv-skärmen är större. Du kan också använda dig av en Apple-TV eller liknande för att dela skärmen.

 4. Ett annat tips för att öka storleken för fotboll gratis streaming är att zooma in på skärmen. På en Mac gör man det med command och +-tecknet. Då kommer den inzoomade skärmen att bli större på din datorskärm och fönstret där matchen streamas blir också större då den är mer inzoomad. Ibland blir skärpan lite sämre, men skärmen blir åtminstone större.

Vad är live streaming

Live streaming är ett begrepp för livesändningar av sport online eller via streamingtjänster. Många traditionella tv-kanaler har nu riktat om sin verksamhet till att fokusera på streaming av matcherna, exempelvis via mobilappar eller nätbaserade strömningstjänster. Det finns också svenska spelbolag som erbjuder live streaming av sport till sina kund.

Anledningen att livestreaming har blivit så populärt hos människor som vill titta på världens bästa fotboll online är att det är enkelt att följa matcherna. Tillgängligheten blir betydligt större för den som vill titta på en match när man kan streama den direkt i datorn, surfplattan eller smartphonen. Det behövs inte längre en tv för att kunna titta på tennis, basket, fotboll eller andra stora sporter på ett bra sätt.

Kom ihåg att inte förväxla begreppet livestreaming med vanlig strömning av film eller tv-serier. Livestreaming syftar på sändningar som sker live, i realtid, samtidigt som matcher spelas. Det är ett bra sätt att kunna följa det som händer samtidigt som det sker, men det ställer också högre krav på tekniken som måste vara väldigt bra för att det ska fungera.

Vilken fotboll kan jag se gratis hos spelbolagen?

Det är svårt att streama världens största fotbollsligor hos spelbolagen i Sverige. Sändningsrättigheterna till Champions league och Premier League är till exempel väldigt mycket dyrare än övriga rättigheter, vilket innebär att man brukar tvingas följa dessa ligor via vanliga tv kanaler och strömningstjänster. La Liga och Serie A är exempelvis på fotboll som man kan eller har kunnat se genom att streama online hos spelbolag.

Samtidigt är spelbolag gratis streamingtjänster fotboll, vilket är en stor skillnad mot hur det ser ut med övriga streamingtjänster som kostar hundratals kronor varje månad. Att streama fotbollsmatcher gratis via ett spelbolag blir alltså betydligt billigare än att ha ett konto hos Viaplay, Telia Play, TV4 Play eller Discovery. Utbudet är inte alltid samma, men du kan åtminstone ta del av en stream fotboll live gratis.

När det gäller utbudet för streamar av fotboll hos spelbolag är det Bundesliga, La Liga och Serie A av de största ligorna som går att hitta i utbudet. Champions League och övriga stora tävlingar i UEFA:s regi går inte att hitta hos svenska spelbolag. Premier League och Allsvenskan är två andra ligor vars fotbollsmatcher inte finns att streama gratis online hos spelbolag.

Bet365 är det spelbolag som har det största utbudet av livestreaming inom sport. Varje år erbjuder man sina kunder över 200 000 olika matcher och evenemang från världens alla hörn. Svenska kunder har inte tillgång till riktigt alla streams, eftersom det kan finnas geografiska rättigheter som begränsar vilka som får ta del av utbudet. En del använder VPN för att ta del av det bästa utbudet oavsett var man befinner sig, men inte heller Bet365 kan erbjuda streams på alla ligor.

Se vår sida för fotboll - matcher idag för att se hur sporttablån ser ut just idag!

fotboll live stream gratis

Streama fotboll gratis live via mobilen eller surfplattan

Många svenska sportälskare vill ha möjligheten att streama fotboll direkt i sin mobiltelefon eller surfplatta. Då har man möjligheten att se fotboll var man än befinner sig, utan att man behöver ha tillgång till en dator och en fast internetuppkoppling. Många streams hos spelbolag håller tillräckligt bra kvalité även om man streamar i mobiltelefonen eller surfplattan med mobilnätet.

Några av fördelarna med att streama fotboll i mobilen eller surfplattan är:

 • Endast tillgång till nätet behövs för att kunna streama fotboll online

 • Det behövs ingen dator eller fast internetuppkoppling för att kunna streama fotboll

 • 5G-nätet är väl utbyggt i Sverige och gör att spelbolagens streams har bra bildskärpa

 • Utbudet för streaming i mobil och surfplatta är precis samma som via en dator

 • Många spelbolag erbjuder appar för mobiltelefoner och surfplattor som gör det enkelt att strama en match i fotboll, basket, tennis eller andra sporter

 • Om man streamar fotboll via ett spelbolag kan man spela livebetting hos samma spelbolag samtidigt som man följer matchen

Samtidigt finns det nackdelar med att streama fotboll i mobiltelefonen eller surfplattan, jämfört med att använda sig av en tv-skärm eller dator för att strömma matchen:

 • Bildskärmen är betydligt mindre i mobiltelefoner och surfplattor

 • Vanligtvis kan man inte koppla in mobila enheter i det fasta bredbandet för en säkrare uppkoppling

 • En del spelbolag är inte lika anpassade för mobila kunder

 • Livebetting parallellt med livestreaming kan vara svårare i mobila enheter då skärmen är mindre

Livebetta samtidigt som du ser live stream fotboll gratis

Anledningen att många spelbolag erbjuder sina kunder möjligheten att börja streama sport är för att många vill se sport eller fotboll utan att betala för det. En av fördelarna är att man då kan erbjuda livebetting till samma kunder, samtidigt som kunden är inloggad på sitt spelkonto och följer en match.

Det är därför som spelbolagen vanligtvis erbjuder live streaming i samma klient och på samma sida som man har sin livebetting. På skärmen kan man alltså se odds och spelalternativ för matchen som man streamar, samtidigt som matchen spelas upp gratis framför ens ögon. Det blir enkelt att livebetta samtidigt som du tittar på en gratis live streaming av en fotbollsmatch eller annan sport.

Det finns många fördelar med att spela livebetting samtidigt som man tittar på en gratis livestream av en match.

 • Du kan följa oddsförändringarna i realtid och kan därmed hitta odds med ett högt spelvärde snabbare

 • Om du följer matchen noga kommer du att kunna göra en mer grundlig analys av oddsmarknaderna och spelalternativen. Analysen stärker möjligheten att lägga vinnande spel.

 • Många upplever att livebetting adderar en extra spänning och gör det roligare att följa streams av fotboll

Vilka matcher går att kolla på idag? Kolla in fotboll i tv idag!

Om fotboll gratis stream hos spelbolagen från våran spelexpert, Michael Pettersson

Kan varmt rekommendera att registrera ett konto hos ett spelbolag som erbjuder gratis livestreaming fotboll. Det är ett billigt och bra sätt att få ta del av ett stort utbud av livestreaming. Med tanke på att streamingtjänster som Viaplay och Discovery+ är väldigt dyra att prenumerera på är det en stor fördel att kunna ta del av streamad sport utan att betala någonting.

Om man dessutom tycker om att spela livebetting eller hitta odds är det smidigt att kunna göra det parallellt med att man tittar på en match via en gratis spelbolagsstream. Då finns allt man vill ha och behöver på samma ställe!

Vanliga frågor om gratis stream fotboll

Se vanligt ställda frågor om gratis live stream fotboll nedan.

Vad är fördelarna med att streama fotboll?

Det finns många fördelar med att streama fotboll online. Det går snabbt, enkelt och smidigt att starta streams hos spelbolag som erbjuder det bästa utbudet av streamad sport online. Då kan du streama matcher var du än befinner och titta på fotboll eller andra sportevenemang direkt i din mobiltelefon eller surfplatta.

Hur fungerar det att live streama fotboll?

Det är enkelt att live streama fotboll och andra sporter hos spelbolag i Sverige. Registrera ett konto och logga in hos spelbolaget för att ta del av streamingutbudet. Hos vissa spelbolag krävs att du har pengar på kontot för att kunna starta streams. Då kan du snabbt och enkelt göra en insättning, utan att du behöver spela för pengarna.

Är det bra live stream hos spelbolagen?

Ja, många svenska spelbolag erbjuder bra livestreaming av många sporter. Några exempel på sporter man streamar är basket, tennis och fotboll. Den stora fördelen är att streaming hos spelbolag är gratis, men bildkvaliteten är också tillräckligt bra för att man ska kunna njuta av matcherna.

Vilket spelbolag är Sveriges bästa för fotboll live stream gratis?

Bet365 är det bästa spelbolaget för livestreaming av fotboll och sport i Sverige, åtminstone sett till storleken på utbudet. Unibet och LeoVegas är andra spelbolag med ett bra utbud, bland annat med streaming av fotbollsmatcher från Serie A och La Liga.

Vilket av spelbolagen med live stream fotboll har bäst bonus?

Bet365 är ett spelbolag som erbjuder både väldigt många streams och har den bästa bonusen för nya kunder. Om du inte redan har ett spelkonto hos Bet365 kan du hämta en välkomstbonus om 1250 spelkrediter, motsvarande 1250 svenska kronor. Bonusen aktiveras i samband med din första insättning och då kan du använda kontot för att streama olika matcher och sporter online.

Hur många spelbolag i Sverige har live streaming?

Det är minst ett tiotal spelbolag i Sverige som erbjuder någon form av live streaming av olika sporter online. De bästa streamingbolagen är till exempel Bet365, Unibet, LeoVegas och Expekt. Många mindre spelbolag erbjuder möjligheten att titta på viss livestreaming, men långtifrån alla erbjuder ett bra eller stort utbud.

Feedback