En fantastisk fotbollshelg har färdigspelats och det var som vanligt riktigt sevärt!

Swansea – Manchester United | 1 – 3

Ett svajigt Manchester United åkte till Wales för att bortaspela mot nedflyttningsplacerade Swansea. Trots det var det kanske inte många som förväntade sig en sådan dominans från Red Devils med tanke på den senaste tidens prestationer.

Många spelare har kritiserats och inte minst miljardvärvningen Pogba och svenske Ibrahimovic. Ikväll tystade dessa storstjärnor kritikerna när de tillsammans sänkte Swansea och gav United viktiga poäng i tabellen.

En stark första halvlek gav United segern. Redan i den 15:e matchminuten gjorde Pogba ett drömmål från utanför boxen med en fantastisk volley som letade sig upp i det bortre krysset. Ledningen utökades därefter av Zlatan som några minuter senare även han från utanför straffområdet placerade in 0 – 2. Innan halvtid hade svensken även hunnit med sitt andra mål i matchen och efter 0 – 3 till United i halvtid var segern inne.

Swansea lyckades reducera i den andra halvleken men var aldrig nära att utgöra hot mot Mourinhos mannar som i och med vinsten placerar sig på en 6:e plats i Premier League med 18 poäng, 8 färre än serieledande Liverpool. Swansea i sin tur parkerar fortsatt på nedflyttning med hela 6 poäng upp till säker mark.

Zlatan och Pogba levererade i helgen och det återstår att se ifall dessa storstjärnor fortsätter på den inslagna vägen när laget tar emot Arsenal efter landslagsuppehållet.