Zlatan till Hammarby? Hur det blir med fotbollen och därmed sommarens transferfönster, det vet nog ingen ännu, men spelare kommer förstås byta klubb precis som vanligt, på något sätt.

Här tittar vi till oddsen på vad som är troligt att hända denna speciella sommar. Coronaviruset sätter säsonger på paus, men silly season pågår förstås ändå!

Satsa 100 kr på Zlatan till Hammarby och få 2400 kr om han spelar en match!

Läs mer om hur du ska göra här: Få 2400 kr om Zlatan går till Hammarby

Zlatan tränar med Hammarby

Ett publicitetsstunt? Kanske. Zlatan lite sugen på att träna lite bara? Kanske. Zlatan börjar bygga upp för att närma sig allsvenskt spel i Hammarby? Mycket troligt.

Det kan ha varit lite av en testballong från Zlatans sida att han bestämde sig för att känna på hur skriverierna skulle bli av ett träningspass med Bajen.

Faktum är att skriverierna blev ganska begränsade av hans träningspass. Det blev några rubriker, men inte mycket mer än så, och det kan tala för att Zlatan bestämmer sig för att gå vidare.

Hammarby har en redan stark trupp

Han brukar vilja komma åt uppmärksamhet för sina affärsprojekt och Hammarby får numera ses som ett sådant för honom. Speciellt med tanke på att mottagandet nere i Malmö nog får anses vara rätt svagt, inte sant?

Det räckte dock inte med en träning för att tidningarna och folk i allmänhet skulle gå bananas. Det krävs nog att han skriver på och spelar en match också och med tanke på hur oklar hans framtid i Milan verkar vara, varför inte.

Har han verkligen så många fler spännande alternativ än Hammarby? Zlatan till Hammarby är i varje fall ingen omöjlighet, speciellt inte enligt oddset.

Odds på Zlatan till Hammarby

Spelet gäller på om Zlatan Ibrahimovic spelar en match för Hammarby innan den 11:e augusti.

Zlatan äger numera en fjärdedel, 25% av Hammarby. Det låter kanske mer än det är.

51-procentsregeln som gäller inom svensk fotboll gör att man i princip inte kan tjäna pengar på att äga en del av föreningen, men Zlatan bryr sig förstås ändå om det, annars hade han inte gått in. 

Tittar man på hur Zlatan tidigare gjort i sitt affärsliv är det inte alls osannolikt att han vill boosta sin investering med hjälp av sig själv. Uppmärksamheten skulle bli enorm om han valde att spela för Hammarby, om än bara för en kväll.

Gå direkt till de senaste oddsen på transfers här >>

Zlatan Hammarby

Gareth Bale kan vara på väg till United

Vad händer med Manchester United under sommaren? Och vad händer med Gareth Bale i Real Madrid? 

Han har varit på väg bort från Real Madrid i ett par år nu, Gareth Bale och det har pratats om honom och Manchester United ännu längre än så. Redan innan han gick till Real Madrid pratades det om Manchester United som en trolig destination. 

Han sades vara klar för en kinesisk klubb för en tid sen, Bale, men det blev inte av. Nu blir det troligen inte Kina. Och det känns väl som att hans dagar i den spanska huvudstaden är räknade. 

Om det inte blir United så finns det också följande odds på var Bale spelar den 1:a september i år.

Gå direkt till de senaste oddsen på transfers här >>

Gareth Bale

Jadon Sancho stannar i Dortmund?

Det ryktas alltid om de ledande spelarna i Borussia Dortmund och ingen rök utan eld. Dortmund lyckas i stort sett aldrig behålla sina stjärnor som når den absolut högsta nivån utan man säljer dem, köper nya spelare som sen ska bli stjärnor, och på så vis bekostar men sig själv som en klubb precis bakom de allra största i Europa.

Just nu är det engelsmannen Jadon Sancho det snackas mest om. Många lag i hans hemland är ute efter honom, men vill Dortmund verkligen sälja? Troligt är nog att de väntar till de absolut bästa klubbarna vill köpa honom och att priset då kan bli därefter.

Om Sancho flyttar på sig gäller dessa odds.

Gå direkt till de senaste oddsen på transfers här >>

Räntespel på att Messi stannar i Barcelona

Det snackar ibland om att Leo Messi skulle vara missnöjd med tillvaron i Barcelona och att han skulle vara benägen att vilja flytta på sig, delvis också för att få en ny utmaning. 

Men kommer det verkligen någonsin hända? Det känns osannolikt, i alla fall enligt oddsen.

Om Messi flyttar på sig under sommaren så finns dessa odds tillgängliga.

Gå direkt till de senaste oddsen på transfers här >>

Pogba stannar trots allt?

Få spelare har väl haft så mycket snack om sig gällande övergångar som Paul Pogba. Man skulle kunna tro att han haft en 20 år lång karriär där han spelat fem år i Juventus, fem år i Real Madrid och tio år i Manchester United. Problemet är bara att han aldrig spelat i Real Madrid. Eller i några andra storklubbar än Manchester United och Juventus. Det har varit väldigt mycket rök utan eld när det gäller Pogbas klubbbytande genom åren.

Hur blir det den här sommaren då? Blir det allvar den här gången? Om man tror det är oddsen ganska intressanta.

Alla odds i artikeln kommer från Unibet* som alltid är mycket snabba med att få ut sina transferodds. Unibet* har också bland marknadens bästa oddsutbud och deras bonus är ständigt konkurrenskraftig. Starta ett konto via länken nedan eller klicka på något av oddsen för att spela.

Gå direkt till de senaste oddsen på transfers här >>

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller