Spelar Zlatan EM? Det känns inte som en helt ovidkommande fråga dessa dagar. 

Sverige är klart för fotbolls-EM, få meningar kunde väl vara skönare att skriva. Nu börjar spekulationerna inför sommaren och när det finns spekulationer, då finns det odds.

Läs också: Odds Fotbolls-EM 2021

Spelar din favoritspelare EM? Kolla in alla odds hos Unibet!

Unibet brukar alltid vara snabbt ute med sådana här saker när intresse finns och de har satt odds på de flesta tillgängliga spelare gällande huruvida de tar en plats i EM-truppen eller inte.

Intressant på många sätt detta. Exempelvis kan det vara spännande att titta på oddsen på att långtidsskadade spelare inte hinner komma tillbaka. Länge kvar visserligen, men ändå. Ludwig Augustinsson spelas just nu till 12 gånger pengarna på att inte komma med. Hans nuvarande skada kommer givetvis hinna läka, men kommer det följdskador? Viktor Claesson, som varit borta mycket länge, spelas till 6 gånger pengarna på att inte komma med. Hinner han hitta formen?

De hinner ej? Spela på att spelarna missar EM här.

Gällande odds på spelare som inte förväntas komma med märks Djurgårdens Marcus Danielsson som fick en hel del speltid i slutet av kvalspelet och gjorde det bra. Han står just nu i 5 gånger pengarna på att komma med i truppen. Parmas Riccardo Gagliolo som spelar stadigt i Serie A och gjorde debut i sista kvalmatchen mot Färöarna står i inte mindre än 9 gånger pengarna på att komma med. 

Visst ska Danielsson spela EM - 5 ggr pengarna!

Zlatan spelar EM? Här är oddset!

Den riktiga högoddsaren är dock att Zlatan Ibrahimovic deltar i EM. Oddset på att Zlatan spelar EM är just nu 31 gånger pengarna. Kan det verkligen vara så osannolikt?

Det enda vi kan vara säkra på är att Zlatan kommer hålla snacket igång och någon gång under perioden fram till EM kommer han troligen få folk att tro att han ska spela.

Det som talar för är att han av allt att döma är på väg tillbaka till Europa igen vilket kanske underlättar och helt osannolikt är det ju knappast att han tänker sluta i sommar efter en halv säsong i ett europeiskt klubblag. Att då få avsluta med en sista månad i landslaget skulle kunna ses som det perfekta slutet.

Andersson sväljer stoltheten och plockar med Zlatan?

Zlatan har goda kontakter med personer i landslagsledningen. Kanske inte med förbundskapten Janne Andersson riktigt, men Andersson har tidigare visat att han kan hantera spelare som han inte riktigt kommit överens med. Emil Forsberg ett utmärkt exempel på det där båda två erkänt att de inte riktigt gått ihop men numera klarar av att hålla en "professionell relation". Andersson är en prestigelös herre och om Zlatan säger att han vill, då kommer dörren nog vara öppen.

Den som lever får se. Spekulationerna kommer i alla fall bli enormt spännande att följa och varför inte med en kupong i näven? 31 gånger pengarna öppnar för att det ska kunna tjänas in en rejäl slant. Unibet har för närvarande en bonus på upp till 2000 kronor om man startar ett nytt konto. Varför inte använda en del av den bonusen till att bli rik på Zlatan det närmaste halvåret?

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Så här gör du för att starta ett konto hos Unibet på bara ett par minuter.

  1. Följ denna länk för att komma till Betting.se:s fina erbjudande. 
  2. Legitimera dig med mobil-ID.
  3. Acceptera den mycket fina insättningsbonusen.
  4. Gör din insättning.
  5. Du är redo att spela, exempelvis på att Zlatan spelar EM.