Ända sedan Zlatan Ibrahimovic ådrog sig den allvarliga knäskadan i Europa League-mötet med Anderlecht för någon månad sen så har spekulationerna varit igång kring svenskens framtid. Kommer Manchester United våga förlänga med den numer 35 år gamla anfallaren eller blir det ännu en flytt för vår svenska världsstjärna. Under veckan som gått har uppgifter kommit fram om att det inte ser ut att bli någon förlängning hos Manchester-klubben som istället väljer att gå efter andra namn på marknaden.

Under fredagen släpper Premier League-klubbarna namnen på de spelare som inte får förnyat kontrakt och således får se sig om efter nya arbetsgivare. Även om Manchester United i skrivande stund inte gjort sin lista officiell så talar det mesta för att Zlatan Ibrahimovic namn kommer att finnas där. Frågan är då vart svenskens nästa steg blir, hos Bethard* kan du just nu lägga dina spel på vart du tror Zlatan spelar nästa säsong.

 

Någon klubb i MLS 2.10
Någon klubb i Kina 9.00
AC Milan 10.00
Napoli 26.00
Malmö FF 31.00
Paris Saint-Germain 34.00

 

Som oddsen visar så talar det mesta för att det blir en resa över Atlanten för den resliga anfallaren som fram till skadan verkligen visade att han inte är slut som fotbollsspelare på den högsta nivån. Återstår att se vart han hamnar, tror du dig ha en aning? Gå in på Bethard* nu och lägg ditt spel, snart vet vi svaret!

 

UPPDATERING: Enligt Premier Leagues hemsida så står det nu klart att Zlatan Ibrahimovic inte får ett förnyat kontrakt. Jakten på svenskens signatur kan nu till att börja!