Helgen fortsätter med mer fotboll och denna gång vänder vi blicken mot Liverpool och Goodison Park där Everton tar emot Zlatan och kompani i en tuff drabbning!

Everton – Manchester United | Avspark 17.00

I skuggan av övriga stormatcher i Europa, hamnar denna drabbning mellan två lag som skuggar topplagen i Premier League. Det handlar om ligasexan United som gästar ligasjuan Everton på Goodison Park!

Med 19, respektive 20 inspelade poäng så har lagen en bit upp till de allra ledande platserna i tabellen men hur som helst är detta en match där lagen jagar Europaplatserna och där seger så desperat behövs!


United har två raka kryss i ligaspelet och senast mot West Ham hemma till resultatet 1 – 1. Formen är fortfarande tveksam men turligt nog för Mourinho och hans Red Devils är att Everton inte heller befinner sig i någon toppform. Det blåa Liverpool-laget har inte vunnit på tre ligamatcher och senast lagen möttes i tävlingssammanhang så slutade matcher med 1 – 2 seger för United!

Viktiga poäng står på spel när lagen äntrar Goodison Park denna afton. Kan Zlatan stå för matchavgörande prestationer likt senast i EFL cup mot West Ham där det blev två mål, eller är det dags för nya motgångar för Manchester United?

Mr Ringo levererar dig höga odds på rakt spel i matchen och dessutom hittar du närmare 100 spelalternativ på denna heta drabbning!


Everton FC – 3.65 | Oavgjort – 3.45 | Manchester United FC – 2.10