Så var vi här igen. Ingen sommar utan transfernyheter kring Zlatan Ibrahimovic, det är så det har kännts under de senaste åren. Spekulationerna om vart den resliga svensken ska spela nästa säsong är i full gång, och som vanligt gör huvudpersonen allt för att späda på dessa diskussioner med kryptiska uttalanden, twitterinlägg med mera. 

Då Zlatan Ibrahimovic inte kommer vara tillgänglig för spel förrens slutet på 2017 så kan vi sätta ett stort frågetecken kring vilka klubbar som är beredda att betala svenskens höga lön. Ligor och klubbar som nämnts är MLS, Kina, AC Milan, Inter med flera. Nu verkar dock Zlatan, spelaren som gjorde 17 mål förra säsongen, bestämt sig för vart nästa destination blir. I alla fall om man ska dra några växlar av hans senaste inlägg på twitter.

 

 

 

Under gårdagen, onsdag kom det ut en bild ifrån AZsportswear, Zlatans egna klädmärke, med texten Welcome to Los Angeles. Om detta är ännu ett utav Zlatans alla sätt att få igång spekulationerna återstår att se, oddsen för att vi ska få se Zlatan Ibrahimovic i Los Angelses nästa säsong har dalat betänkligt och hos Unibet* får du nu endast 1.25 gånger insatsen på att Zlatan spelar i MLS nästa säsong.

MLS 1,25
Zenit St. Petersburg 6,00
Manchester United 7,50
AC Milan 7,50
Kina 13,00
Malmö FF 18,00
Inter 21,00
Juventus 21,00
Napoli 21,00
Paris Saint-Germain 21,00
Ajax 41,00

 

Vart tror du Zlatan Ibrahimovic spelar nästa säsong? Spela här!