För alla som väntat på dagen då Zlatan ska ta sig an Premier League är väntan över. Idag med avspark 14.30, debuterar den svenske storstjärnan i den engelska ligan när hans Manchester United gästar Bournemouth i den första omgången.

Bournemouth – Manchester United | Avspark 14.30


Det är dags för den efterlängtade Premier League 2016/2017 premiären och den kryddas av Zlatan Ibrahimovic entré i ligan.

Förra säsongens 16:e placerade Bournemouth tar ett från förra säsongen relativt ostabilt Manchester United på Dean Court. United i sin tur tog en 5:e plats i Premier League och fick därmed en plats i Europa Leagues gruppspel. Men laget har inte varit sig likt sedan Sir Alex Fergusons avsked från tränarposten.

Med värvningar i massor har laget inte kunnat prestera. Men till kommande säsong har laget gjort bra värvningar med spelare som Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly och sist men inte minst Paul Pogba för en rekordsumma på omkring 105 miljoner euro. Som om inte det vore bra nog har laget även fått in mästartränaren José Mourinho.

Spelbolagen tippar United till andrahandsfavoriter till Premier League titeln efter Manchester City och det talar tydligt för den förstärkning Manchester United gjort.

I denna match är givetvis Zlatan och kompani storfavoriter och du finner United att vinna till fina 1.81. Dessutom finner du en rad andra spännande spel hos Unibet * .

  • Bournemouth – 4.80 | Oavgjort – 3.80 | Manchester United – 1.81

  • Zlatan Ibrahimovic att göra mål i matchen – 2.28

  • Manchester United att vinna Premier League 2016/2017 – 4.50


Unibet * är en av marknadens ledande spelbolag och ger dig ett de bästa oddsen på massvis av sporter och spel. Kika in redan nu för både kortids-, långtids- och specialspel till fina odds.

Spela hos Unibet!