Tyskland mot Italien på Stade de Bordeaux i en match om vem som skall ta sig vidare till kvartsfinalerna i sommarens EM. Vi tar oss med snabba steg närmare den stora finalen, 10 juli på Stade de France. Vilken nation ska kunna titulera sig som Europas bästa fotbollsnation, blir det värdnationen Frankrike eller kanske stjärnspäckade Belgien?

Bästa oddsen på tysk seger

Du som spelare på William Hill kan nu ta del av helt oslagbara odds på tysk seger i matchen mot Italien. Om den förhandstippade guldfavoriten skulle klara av att slå Antonio Contes gäng under lördagskvällen så vinner du din insats gånger 10! Detta gäller på 1X2-spel och endast spel på tysk seger.

Skulle inte Tyskland klara av att vinna så belönas du ändå med ett gratisspel värt 100 kronor på valfri marknad. Du har alltså ingenting att förlora, vinner Tyskland kan du vinna så mycket som 900 kronor och skulle dem förlora har du ett riskfritt spel att hämta ut.

Kika in på William Hill redan nu för att hitta de bästa spelen med de grymmaste oddsen rörande fotbolls-EM 2016. Spela på allt ifrån rätt resultat till första målskytt i matchen, här finns garanterat något för alla spelare. Passa på och vinn extra stort när EM går in i avgörande fasen!

Spela hos William Hill här!