Det är dags för den andra semifinalen i EM och denna gång står det mellan två giganter i Tyskland och Frankrike. Vi är ett steg närmare finalen och vinnaren här får spela en sista match i mästerskapet där finalklara Portugal står för motståndet på Stade de France. Blir det Tyskland som kniper finalplatsen eller kommer fransmännen leverera framför hemmafansen?

Marknadens högsta odds på Tyskland


Hos William Hill finner du just nu ett oslagbart erbjudande på tysk seger till hela 10 gånger för nya kunder. De regerande världsmästarna har visat fin form i EM och trots att laget möter Frankrike så ligger en tysk seger nära till hands. Erbjudandet gäller på 1X2-spel och ett rakt spel på tysk seger. Allt du behöver göra är att registrera dig, ange kampanjkod: DE11, lägga upp till 100 kr på Tyskland till det aktuella oddset och vänta in resultatet. 

Skulle Tyskland inte vinna matchen belönas du med gratisspel till ett värde av din insats. Max insatsen är 100 kronor och vinner Tyskland får du upp till 1000 kr i vinst, beroende på insats. Du har ingenting att förlora och till dessa odds ska en tysk seger bara spelas!

Klicka dig in på William Hill och ta del av detta fantastiska erbjudande och kika runt för att hitta de bästa oddsen på marknaden när det gäller inte minst fotbolls EM 2016. William Hill har ett stort spelutbud med massvis av sporter och garanterat något för dig!

Spela hos William Hill!