Tvåan ställs mot trean när Frankrike tar emot Holland på Stade France i Paris ikväll. Båda lagen är i stort behov av tre poäng för att ha ett så bra utgångsläge som möjligt inför slutspurten av kvalet till VM i Ryssland 2018.

Frankrike är favoriter och ligger med sina tretton poäng tvåa i grupp A bakom Sverige på målskillnad. Holland i sin tur är i stort behov av en vinst då de kan hamna 6 poäng bakom toppduon vid förlust och om Sverige gör jobbet i Sofia ikväll. Eftersom endast tre omgångar återstår blir Holland då beroende av andra resultat och därför är laget hårt pressade att få med sig minst en poäng - om direktplatsen till Ryssland ska finnas inom rimlig räckhåll.

 

Tunga avbräck för båda lagen

Holland får klara sig utan Southamptons stjärnback Virgil van Dijk samt Daryl Janmaat och Jeffrey Bruma. En som däremot gör comeback är rutinerade Robin van Persie som visat fin form under starten på säsongen. I Frankrike saknas “bara” Raphael Varane på grund av skada, men Anthony Martial och nye Barcelona-anfallaren Ousmane Dembele kommer heller inte få visa sina kvalitéer - eftersom båda lämnades utanför truppen av Didier Deschamps.

 

Speltips - Målkalas

Vi tror på en målrik match med över 2,5 mål även om senaste mötet blev en målsnål historia med en 1-0 vinst för Frankrike. Båda lagen måste vinna vilket kommer lämna luckor bakåt och spetskvalitén där framme kan resultera i en hel del mål. Inget av länderna har spelat oavgjort på fem matcher och Frankrikes matcher i stundande kval har varit målrika med 2,66 mål per match i snitt.

Över 2,5 mål
Odds 1.86 hos Bethard*