Handbolls-VM i Danmark/Tyskland är i full gång och för dig som är sugen på betting är det Unibet som gäller under mästerskapet. Som stolt sponsor erbjuds 25% vinstboost på alla Sveriges matcher. Dessutom utökar man marknaderna på samtliga matcher under turneringen och som grädden på moset livestreamar bettingsajten varenda minut under världsmästerskapet i sin egen kanal Unibet TV. Det är alltså Unibet som gäller för VM i handboll 2019.

Betta på VM i Handboll hos Unibet

Vinstboost på Sveriges matcher under turneringen

Sverige har ett starkare lag än på mycket länge och har inlett strålande med tre raka seger vilket gör att man leder gruppen på maximala sex poäng. Det återstår tre matcher av gruppspelet och då hemmafavoriten Danmark och farliga Norge förmodligen väntar i mellanrundan gäller det för Sverige att gå in där med full pott. Alla matcher som återstår i turneringen för Sveriges del får du 25% vinstboost på, ett härligt extraklirr i kassan!

Sverige har inte vunnit VM sedan 1999 och det hade varit roligt med en medalj av den ädlaste valören 20 år senare. Trots att Danmark och Frankrike är stora favoriter finns det hopp för Sverige som har ett starkare lag än på länge. Bland annat är Kim Andersson tillbaka i truppen vilket skänker rutin och lugn till övriga spelare.

Streama samtliga matcher hos Unibet

Marknaderna är också mer intressanta hos Unibet då spelbolaget erbjuder över 50 marknader på de flesta matcherna samtidigt som man garanterar minst 40 alternativ på varje match under hela turneringen. För den som gillar variation är det därför Unibet som gäller under hela handbolls-mästerskapet. 

Inte nog med vinstboost och enormt många marknader, Unibet har som sponsor till mästerskapet skaffat sig rättigheterna att visa samtliga matcher under turneringen. Du kan därför livestreama alla Sveriges matcher (och övriga matcher för den delen) för att få ut ännu mer av din upplevelse. Se matcherna samtidigt som du placerar dina live bets för en ännu bättre spelstund. Lycka till!