Det är The Open i golf under kommande helg och varför inte krydda mästerskapet med ett spel som i slutändan kan ge en riktig storvinst?

Henrik Stenson, som vann tävlingen för tre år sen, har precis i rätt tid hittat formen till årets upplaga. Han var med i toppen i Skottish Open och även om han inte gick hela vägen där, det kanske var lika bra så får han ta fullträffen den här veckan istället.

Banan passar Stenson perfekt

Den här gången spelas The Open på Royal Portrush på Nordirland som är en bana som enligt vår golfexpert Niklas ska passa svensken fullkomligt perfekt. Ni kan läsa allt om Niklas tankar inför tävlingen här och han har även lagt ut ett speltips på att Stenson vinner här.

Stenson spelas till höga 30 gånger pengarna just nu, och om man ser till att boosta sin insats lite grann kan det då bli otroligt intressant.

Sjukt stor vinst med hjälp av LeoVegas bonus

LeoVegas har just nu en grym bonus för nya kunder. Man har 100% startbonus som många andra men man sticker ut med att ha det upp till hela 2000 kronor. Med andra ord, om man sätter in 2000 kronor får man 4000 kronor att spela för.

Om man tror på vår golfexperts tankar, och det går vägen, skulle man kanske kunna vara vågad och satsa hela summan på Stenson. Den eventuella vinstsumman blir då svindlande 124 500 kronor med nuvarande odds, trots att man bara gått in med 2000 kronor av egna pengar. 

Våga tro på Stenson och vinn 124 500 kronor här!

LeoVegas är ett spelbolag som i stort sett saknar svagheter. Man har ett enormt utbud, höga odds, och en perfekt teknisk plattform, inte minst i mobilen där man är en av de absolut största.

Tävlingen startar på torsdag och avslutas på söndag. Viasats kanaler sänder precis allt från morgon till kväll.

100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet

Artikeln är ett förslag på hur en bonus kan användas. Läs alltid alla villkor på spelbolagets hemsida innan en bonus accepteras för att undvika överraskningar.