Vi kollar närmare på CL-mötet mellan Villareal – Juventus och ger dig de högsta oddsen. Matchen startar kl:21:00 ikväll.

Ny vecka och det är återigen Champions League som står för dörren. Villarreal tar på La Ceramica emot Juventus i den första åttondelsfinalen av två. Det italienska storlaget är favoriter att gå vidare från mötet, men spanjorerna ska inte underskattas.

I upptakten till Villarreal – Juventus får du marknadens bästa odds, senaste nyheterna om lagens trupper och hur vi tippar att startelvorna kommer att se ut.

Odds på Villarreal – Juventus

Här nedan ser du de bästa oddsen på Villarreal – Juventus. Champions League-matchen spelas ikväll kl:21:00 och du kan se den på C More.

(1X2) - högsta odds på Villarreal - Juventus Högsta odds Spelbolag
Villarreal 2,60
Oavgjort 3,15
Juventus 3,20

(Draw No Bet) - högsta odds på Villarreal - Juventus Högsta odds Spelbolag
Villarreal 1,77
Juventus 2,14
(Över/Under 2.5 mål) - högsta odds på Villarreal - Juventus Högsta odds Spelbolag
Över 2,30
Under 1,67
(Båda lagen gör mål) - högsta odds på Villarreal - Juventus Högsta odds Spelbolag
Ja 1,95
Nej 1,94
(Spelare att göra mål i matchen) - högsta odds på Villarreal - Juventus Högsta odds Spelbolag
Dušan Vlahović 3,05
Paco Alcácer 3,30
Arnaut Groeneveld 3,50
Juan Carlos Arana 3,60
Boulaye Dia 3,70
Moise Kean 4,10

Oddsen uppdaterades senast 2022/02/22, kl:15:30.

Juventus som vann Serie A nio säsonger i rad mellan 2011/12 – 2019/20 är inte längre självklara vinnare av ligan. Men de är trots allt favoriter att gå vidare från åttondelen i Champions League mot Villarreal. Spanjorerna är dock enligt oddsen favoriter att ta segern på hemmaplan. Bäst odds för hemmavinst erbjuder Unibet* till 2.60, högst odds för oavgjort hittar du hos Betsafe* till 3.15 och Unibet* har även det bästa oddset för bortavinst till 3.20.

Villarreal –  en bra säsong

“Den gula ubåten” ligger för tillfället sexa i La Liga. De har tre poäng upp till fjärdeplatsen som innebär Champions League 2022/23. I skrivande stund är det Barcelona som ligger där. Därmed finns alla chanser fortfarande för Villarreal att ta den

Formen i den inhemska ligan är det inga fel på. De har bara förlorat en av sina tio senast spelade matcher där de har tagit sju vinster och två har slutat oavgjort. De kommer senast från en vinst med 4-1 mot Granada på bortaplan.

I Champions League lottades de in i samma grupp som Young Boys, Atalanta och Manchester United. Det började tungt för spanjorerna som bara fick med sig 2-2 mot Atalanta. I matchen efter mötte de Manchester United på Old Trafford där de föll med 1-2. Men trots den tunga starten lyckades de vända de negativa resultaten och tog andraplatsen i den sista matchen när de besegrade Atalanta på bortaplan med 2-3.

Glöm inte att kolla våra speltips!

Det blir nog ingen Scudetto för Juventus

Juventus ligger för närvarande på fjärdeplatsen i Serie A. De är i skrivande stund nio poäng efter serieledande AC Milan. 12 matcher återstår av säsongen och det ser väldigt tveksamt ut att de ska hinna ta igen gapet.

Formen i ligan är bra. De har bara förlorat en av de senast femton spelade matcherna. Men problemet är att de spelar alldeles för många oavgjorda för att vara en titelkandidat. På de två senaste matcherna har de spelat oavgjort mot Atalanta (1-1) och Torino (1-1).

I gruppspelet av Champions League var “Den Gamla Damen” riktigt starka. De vann sin grupp genom att ta fem segrar och förlora en match. Övriga lag i gruppen var Malmö FF, Chelsea och Zenit.

Villarreal – Juventus: senaste nytt om lagens trupper

Som utlovat i inledningen av texten kan du även läsa om de senaste nyheterna kring Juventus och Villarreals trupper.

Villarreal

Det spanska laget kommer att sakna Gerard Moreno, Francis Coquelin och Rubén Peña.

Tveksamma till spel är Etienne Capoue och Giovanni Lo Celso.


Trolig startelva för Villarreal (4-3-3):

Rulli, Pedraza, Torres, Albiol, Foyth, Parejo, Trigueros, Pino, Danjuma, Dia, Chukwueze

Juventus

I det italienska laget får de klara sig utan Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini och Federico Chiesa.

Tveksamma till spel är Daniele Rugani, Paulo Dybala och Luca Pellegrini.


Trolig startelva för Juventus (4-3-2-1):

Szczęsny, Sandro, de Ligt, Danilo, Cuadrado; McKennie, Zakaria, Locatelli, Bernardeschi, Morata, Vlahović