Idol är ett program som fullkomligt älskas av Svenska folket och genom åren så har vi fått se folk gå från vanliga tonåringar till riktiga stjärnskott. En del har lyckats bättre än andra och för att nämna några som verkligen lyckats bygga en karriär efter idol så får vi väl nämna Måns Zelmerlöw, Agnes, Danny Saucedo, Darin, Loreen och Lisa Ajax.

Kolla in Odds på Idol 2020 här!

Programmet har genom åren fungerat som en språngbräda ut i artistlivet och deltagarna i programmet får Sveriges blickar på sig under tiden som programmet pågår. 

Spela på att favorittippade Kadiatou Holm Keita vinner Idol 2018

  • Enormt favorittippad
  • Har gått från klarhet till klarhet under tävlingens gång

Rygga spelet hos Bet365 till 2,30 i odds

Årets upplaga av Idol (Idol 2018) är inget undantag. Även denna säsong har vi bjudits på en enorm bunt av talanger och redan från start så fanns det deltagare som utmärkte sig. Två av dessa är ännu med i tävlingen och favorittippade att ta hem hela rubbet. Jag snackar förstås om Kadiatou Holm Keita och William Segerdahl. 

William Segerdahl klev in i Audition-rummet med en enorm självsäkerhet och imponerade såväl jury som tittare från första stund. Detta gav honom en guldbiljett och en plats i kvalveckan. En chans han förvaltade väl och han tog sig senare ända vägen till fredagsfinalerna, det stadium där vi är nu.  Kadiatou Holm Keita han höjt sig enormt mycket under tävlingens gång och har gått och blivit en favorit att ta hem Idol 2018. 

För dig som gillar betting så finns det mycket att hämta i att betta på Idol. Det har i tidigare säsonger bevisats att förhandsfavoriter oftast håller ända vägen till final och jag skulle vilja påstå att oddsen som erbjuds är väldigt generösa.

Självklart kan skrällar förekomma, men det är inte som i fotboll där en ramträff kan avgöra utgången på en match. Deltagare med stora följarskaror och som har tittarnas röster kommer fortsätta få röster tävlingen (om man nu inte lyckas ställa till det rejält och bjuder på dåliga framträdanden flera program i rad, förstås) igenom och det är med andra ord mindre risk att dessa skulle skrälla och åka ut ur tävlingen på förhand. 

Tittar vi på tävlingen så kvarstår 8 deltagare vilket ger oss relativt höga odds fortfarande på favorittippade Kadiatou Holm Keita och William Segerdahl. Dessa två spelas i skrivandes stund till 2,30 respektive 2,40 gånger pengarna hos Bet365 vilket är riktigt bra om man frågar mig.

Två solklara favoriter och det hade varit en större skräll om inte någon av dessa två vann tävlingen än om de vann. Närmast, på en tredjeplats vad gäller störst chans enligt spelbolagen att ta hem Idol 2018 hittar vi Nathalie Brydolf som spelas till 8,0 gånger pengarna, följt av Bragi Bergsson som spelas till 9,0 gånger pengarna. 

Kadiatou Holm Keita 2,30

                      Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​

William Segerdahl 2,40 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​
Nathalie Brydolf 7,50 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​

Bragi Bergsson

9,00 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​
Maximilian Bergstrand 10,00 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​
Sebastian Walldén 11,00 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​
William Strid 16,00 Lägg ditt spel hos Bet365 för bäst odds​​​

Nu på fredag så är temat Storband och det kommer bjudas på pampiga låtar av legender såsom Frank Sinatra, Elvis och Monica Zetterlund. Idolerna kommer att uppträda med följande låtar:

Tua Selge: ”Fly me to the moon” (Frank Sinatra)

Maximilian Bergstrand: ”Tutti Frutti” (Little Richard)

Bragi Bergsson: ”Beyond the sea” (Bobby Darin)

Sebastian Walldén: ”Theme from New York, New York” (Frank Sinatra)

William Strid: ”Hold on, I’m comin’” (Sam & Dave)

William Segerdahl: ”Suspicious minds” (Elvis Presley)

Nathalie Brydolf: ”Sakta vi gå genom stan” (Monica Zetterlund)

Kadiatou Holm: ”Shake a tail feather” (C.C Productions)

Spännande helt klart! Känner även på mig att oddsen kommer sjunka rejält efter denna fredagsfinal, så med andra ord: Passa på att fynda till bra odds innan det är för sent!

Spela på att favorittippade Kadiatou Holm Keita vinner Idol 2018

  • Enormt favorittippad
  • Har gått från klarhet till klarhet under tävlingens gång

Rygga spelet hos Bet365 till 2,30 i odds