Experter som går igenom de hetaste matcherna på daglig basis med vassa tips och skarpa analyser. Det är vad som väntar besökarna här på Betting.se efter ett samarbete med Tvmatchen Studio – ett program i videoformat där några av Sveriges främsta experter inom sitt område går igenom utvalda matcher.

Hitta allt innehåll på Betting.se

Genom att hålla utkik på Betting.se kommer du att kunna se allt material från Tvmatchen Studio. Med flertalet publiceringar per vecka gör den spel- och sportintresserade helt rätt i att hänga vidare här på sajten.

I studion finns bland andra Björn Johnson, Kristian Borell, Jesper Hofmann, Mattias Bossom och Axel Insulander. Det är välkända namn för många av er fotbollsfans och de har alla lång erfarenhet av webbproduktion och är mycket kunniga inom sina respektive sporter.

Programmet är helt gratis och går att se om och om igen.

Materialet går även att hitta på YouTube-kanalen Tvmatchen Studio, där alla videoklipp finns samlade på ett och samma ställe.

Analyser med tillhörande speltips

Klippen som publiceras är ca 5-10 minuter långa och matcherna som gås igenom är de hetaste för dagen. Analys av de båda lagen, tankar och speltips är vad som erbjuds i ett väl sammansatt format som är enkelt att ta till sig.

Videoklippen kommer att publiceras på Betting.se så fort nytt material finns tillgängligt och går att kolla direkt via sajten.

Roma – Bologna: ”Livsviktigt för Roma”

Först ut är en genomgång av kvällens match mellan Roma och Bologna. Kristian Borell och Björn Johnson går igenom matchen och levererar deras tips om dess utgång.

Roma ligger nätt och jämt på en Europaplats i ligan men kommer behöva rycka upp sig vad gäller prestationerna. Vill man nå de åtråvärda Champions League-platserna krävs det att man tar poäng mot Bologna för att ta in på fjärdeplacerade Atalanta.

Ta del av erbjudandet hos ComeOn!