Spekulationerna är igång och mer blev det när Zlatan Ibrahimovic under gårdagskvällen la ut ett klipp med frasen "Hola Espana, guess what, I'm coming back"

Zlatan till Spanien?

Spanien eller inte, om man ska tro oddsen kring Zlatans framtid lutar det i alla fall just ditåt och i synnerhet åt Atletico Madrid. 

Var spelar Zlatan den tredje februari 2020?

Samtliga odds från Unibet som ofta är snabba ut med sina specialodds. Alltid spännande att följa för att få klart för sig vad som kommer hända i världen, oavsett om det gäller fotboll eller politik. Eller i det här fallet, var Zlatan spelar nästa år.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Vad känns troligt då? Storklubb? Mindre klubb med en större roll i Europa? Kvar i Los Angeles? Åka till Kina och hämta pengar?

Ryktena kring Atletico Madrid bottnar i mångt och mycket i tränare Diego Simeones uttalanden om att han mer än gärna haft Zlatan i sin uppställning och att han skulle vara en viktig spelare för dem. Atletico har haft problem med målskyttet i år sen Antoine Griezmann lämnade för Barcelona och om Zlatan vill ha en någorlunda stor roll i ett stort lag kan nog Atletico vara det kloka valet.

Hola Espana! Ibra till Atletico - 2.75 hos Unibet

Spanien som sagt, de spanska lagen står i låga odds efter Zlatans uttalande om att han ska komma tillbaka. Återkomst i Barcelona? Skulle han kunna lyfta ett Real Madrid med problem i Europa? Eller kanske en större roll i lite mindre men ändå starka klubbar som Valencia och Sevilla? Det finns logik i samtliga idéer.

Los Angeles Galaxy måste ändå nämnas tidigt, och där kan det finnas spelvärde. Zlatan med familj verkar trivas i Los Angeles, och när han nu åter misslyckades med att vinna något den här säsongen, kanske vill han ge MLS en chans till nästa säsong. Möjligen att det i så fall krävs att Galaxy slipar sin trupp något så Zlatan själv verkligen tror på chansen.

Ny chans i Galaxy? Spela till 7 gånger

Malmö då? Zlatan har varit väldigt tydlig med att det inte blir något Malmö. Samtidigt så, vem vet. Någonstans djupt inne i honom kittlar säkert en återkomst i staden där han är kung.

Slutar han? Han behöver faktiskt inte sluta för att spelet ingen klubb till 11 gånger pengarna ska sitta, och där känns det ju faktiskt klart möjligt att hitta värde. Om Zlatan inte hittar någon klubb under vinterfönstret så borde han, åtminstone i vissa ligor, ses som en oregistrerad spelare och att han därmed han skriva på för lag utanför transferfönstren. I ett sånt läge borde han kunna bli riktigt intressant för klubbar som vill spurta sina chanser att vinna något.

Han avvaktar? Hela 11 gånger pengarna här!

Han spelade inte länge i Manchester United, men han satte ett avtryck och klubben satte avtryck i honom. Zlatan har pratat en del om tiden i Manchester som en tid han gillade och med tanke på Uniteds position just nu, där inte mycket fungerar, visst vore det läge att komma in och styra upp saker och ting. Otroligt tunt på forwardssidan i United dessutom som läget är nu.

Åka till Kina och tjäna större pengar än någon annanstans? Man kan tänka att han i så fall redan borde ha gjort det. Eller så tänker man att det kanske nu slutligen är dags. Zlatan har utåt dock inte visat något intresse för detta tidigare.

En hel del snack kring Boca Juniors senaste veckorna. Snacket kommer nog mest från just Boca Juniors dock. Det kan vara svårt att se varför han skulle välja den argentinska ligan och oddset är därefter.

Alla odds finns alltså hos Unibet. Starta ett konto där genom oss här på Betting.se och få en riktigt fin bonus.

  1. Följ denna länk.
  2. Ange dina uppgifter (tar bara någon minut med BankID).
  3. Acceptera den mycket höga bonusen på 100% upp till 2000 kronor.
  4. Skriv "Zlatan" i sökfältet och spela på någon av klubbarna i listan eller på något annat i Unibets enorma utbud.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Är du sugen på andra riktigt fina bonusar? Kolla vår sida med de bästa svenska spelbolagsbonusarna.