Den frågan ställer sig Real Madrid och hela Spanien efter att den 29-årige portugisen mystiskt försvunnit efter Champions League-finalen.

Spåren slutar vid spelarhotellet i Cardiff

 

Spekulationerna tog fart på riktigt i söndags när speakern på Santiago Bernabeu ropade upp hans namn under segerfirandet och han inte dök upp på scen.

Det vi vet är att Coentrão följde med laget till Cardiff trots att han inte var med i Zinedine Zidanes matchtrupp. Men efter Real Madrids seger har han inte synts till överhuvudtaget. Han var inte med under prisutdelningen på Millenium Stadium, inte vid firandet utanför stadshuset i centrala Madrid på söndagen och inte heller vid ceremonin på Santiago Bernabeu samma kväll. Sist han sågs var alltså vid spelarhotellet i Cardiff på lördagen, och det är klarlagt att han följde med laget till arenan. Nu har det gått fyra dagar sedan det och vi har varken sett eller hört något från Fabio Coentrao.

En anledning till försvinnandet kan ha att göra med att han sägs vara mycket nära en utlåning till portugisiska Sporting Lissabon. Enligt tidningen OJogo saknas det bara en läkarundersökning innan övergången är i hamn. Men det finns i nuläget inga rapporter om att han befinner sig i den portugisiska huvudstaden. 

Det ska också tilläggas att det ännu inte blivit något polisärende av försvinnandet. Men det är minst sagt anmärkningsvärt att en spelare går under jorden på det här sättet, speciellt med tanke på att han var klar över att han inte skulle få spela finalen. Coentrão har bara deltagit i tre matcher den här säsongen, så att det skulle handla om ett försvinnande på grund av det känns uteslutet. Oavsett vilket lär vi få ett svar på den här soppan inom kort, men fram till dess förblir Fábio Coentrão ett mysterium. 

Källor: Marca och The Sun.