Den Ukrainska mästaren Dynamo Kiev står inför en till synes omöjlig uppgift när man ska försöka vända 0-3 mot Chelsea hemma på NSC Olimiyskiy Stadium i huvudstaden Kiev. Det är ett bortalag som delvis lyckats ta sig ur krisen genom att inte förlora fyra matcher. Dock fick Chelsea bara 1-1 hemma mot Wolves i senaste hemmamatchen och tappad mark på topp 4. Kanske är en seger i Europa League bästa vägen mot Champions League 2019/20?

1X2 odds, Dynamo Kyiv - Chelsea, Tor 14 mar 2019 at 18:55

Dynamo Kyiv

Lika

Chelsea

Kan Dynamo Kiev skrälla?

Oddsen på Dynamo Kiev är höga på att vinna matchen och att ta sig vidare känns nästintill osannolikt. Visst vann laget senaste hemmamatchen med 4-0 mot Arsenal Kiev och hemmamatchen innan dess vann Dynamo Kiev med 5-0 mot Zorya Luhansk. Nu är det dock en rejält skillnad på motståndet när Chelsea kommer på besök till den ukrainska huvudstaden. 

Om det ska finnas någon som helst hopp om att vända på detta behövs ett tidigt mål. Statistiken talar dock emot detta då endast 1 av lagets 20 senaste mål i tävlingsmatcher har kommit inom matchens första 15 minuter. När dessutom Buyalskyy, Pivaric och Sol missar matchen är det inte allt för mycket som tyder på att Dynamo Kiev ska kunna göra det omöjliga och vända matchen.

Over/Under odds, Dynamo Kyiv - Chelsea, Tor 14 mar 2019 at 18:55 Linje: 2,5

Över

Under

Sarri lär lufta en del spelare

Med en viktig bortamatch mot Everton på söndag, och 3-0-ledning med sig från första mötet, är det mycket som talar för att Sarri fortsätter att lufta spelare i Europa League. Giroud lär starta i anfallet och har gjort det bra i turneringen hittills. En som också med största sannolikhet får speltid är supertalangen och den egna produkten Callum Hudson-Odoi som gjort mål i tre av de fyra senaste matcherna i turneringen.

En som däremot lär vilas är Eden Hazard som brukar vilas i Europa League. Istället lär Pedro och Willian ta de offensiva kanterna. Håll ett extra öga på Ross Barkley som trivs i Europa League.

​​​​​​​​​​​​​​

Betta på Dynamo Kiev - Chelsea 

Chelseas spel på bortaplan har inte imponerat och med 3-0 i ryggen finns det kanske möjlighet att Dynamo Kiev kan få ett kryss eller vinna matchen? Under 2019 har Chelsea spelat 7 matcher utanför Stamford Bridge och endast vunnit 2, mot Fulham och Malmö FF. Laget har en målskillnad på 4-16 de matcherna.

Nu är det visserligen Dynamo Kiev som står för motståndet men med tanke på ledningen och att Sarri säkert spelar med en reservbetonad elva är det inte alls säkert att Chelsea vinner matchen. Odds på en bit över 2 talar för att det kan bli en tuff uppgift att vinna matchen. Så länge det står 0-0 är Chelsea mer än nöjda och lär inte hetsa upp sig förens ett 0-2-underläge. 

Anytime Goalscorer odds, Dynamo Kyiv - Chelsea, Tor 14 mar 2019 at 18:55

​​​​​​​​