Vi har tagit ett stort kliv framåt och uppgraderat sidan med massor av nya funktioner för att vi som bettar ska få allt vi behöver på samma ställe.

En mäktig ny funktion är Matchcentret där du får en tydlig överblick över dagens idrott. Vilka matcher som spelas, vilka som går på tv och vilka av dem som vi har speltips på. I matchcentret finns en överblick av marknadens odds som 1X2, över/under, BLGM, asian handicap och halvgarderingar. Letar du startelvor? Vi har förväntade och bekräftade i matchcentret. Dessutom finns statistik som tidigare möten, tabellen, senaste matcher, spelschema och statistik på över/under.
Utöver det finns lagnyheter som kan vara relevant att läsa innan du lägger ett spel på matchen.
 
En annan ny funktion är Anslagstavlan där vi kan surra inför matcher, diskutera oddsen som erbjuds och peppa varandra i slutminuterna när bettet är på väg att gå in. Allt för att lägga bättre bets och känna gemenskapen inom bettingkulturen.
Söker du speltips har vi i vanlig ordning våra rekare som grottat ner sig i dagsform, statistik och snacket för att leverera analyser av högsta klass. För att se vem som är het och ska ryggas finns statistik på våra rekares bets och träffprocent.
Under fliken spelbolag så kan du få fram och sortera spelbolag utifrån ditt tycke och smak. Vi har några rekommenderade spelbolag, aktuella kampanjer och du kan lätt jämföra olika sidor för att se vilken som passar dig bäst.

Kul att du har hittat hit. Vi hoppas att du ska trivas och att sidans nya funktioner ska vara till ditt spelkontos fördel.
Nu åker vi!
/ Redaktionen