Bara några dagar kvar nu. På måndag drar US Open i tennis igång och om man vill placera ett spel på en slutsegrare är det hög tid att göra detta. 

Vi tar oddsen från Bethard som är ett spelbolag man bör vara kund hos när US Open startar, om man tänkt spela på matcherna. Bethard har alltid högst odds av alla spelbolag på ATP-touren och US Open kommer inte vara något undantag. Höga odds är förstås viktigt om man vill tjäna pengar.

Djokovic storfavorit i US Open

Djokovic, 2.15, Bethard

Jag skrev ett speltips på att Djokovic skulle vinna US Open för någon månad sen. Då var oddset 2,35. Nu är det 2,15, trots att han förlorade mot Medvedev i finalen i Cincinnati i söndags. Om man ska vara ärlig får man nog säga att om man skulle spelat Djokovic skulle det skett för några veckor sen när oddset på honom var högre och han kändes mer oslagbar än han gör nu. Samtidigt som man förstås ska notera att det var i en mastersturnering han förlorade. Nu är det Grand Slam och något helt annat.

Nadal första utmanare

Nadal, 5,00, Bethard

Nadal vann i stor stil i Montreal för ett par veckor sen och man måste påpeka att han körde över spelaren som Djokovic förlorade mot i söndags, Medvedev. Handlar mycket om spelstilar där. Medvedevs spel biter inte så bra på Nadal medan det biter helt okej på Djokovic, men någonting kan det ändå betyda. För Nadals del handlar allt om att kunna hålla sin kropp i gott skick. Det är påfallande ofta som han i slutet av US Open är så sliten att han inte kan göra sig själv rättvisa. Nu vilade han från Cincinnati så chansen kanske finns. Problematiskt för Nadal också att han haft fruktansvärt svårt att rå på Djokovic på hardcourt på senare år så det krävs nog nästan att någon annan slår ut Djokovic för att Nadal ska vinna.

Federer skuggar Nadal i oddsen

Federer, 6.50, Bethard

Ska man fokusera på finalen i Wimbledon där han faktiskt stundtals var helt överlägsen Djokovic eller ska fokus ligga på överkörningen som Rublev levererade mot Federer i Cincinnati? Det är frågan det. Jag är nog lite mer åt det förstnämnda. Federer är en man där allt handlar om rekord och han är numera hjälplöst efter när det gäller masterstitlar. Det är rekordet för antal Grand Slam-titlar han fortfarande har chans att behålla och jag tror att allt numera handlar om de fyra slamsen för hans del. Ännu mer än vad det är så för Djokovic och Nadal. Men sen är frågan, visst, han kunde vara bättre än Djokovic på gräs, men har han riktigt samma höga kapacitet på hardcourt? Det är frågan det. Men varför inte. Det skulle vara enormt intressant att se en ny fajt mellan Federer och Djokovic. Denna gång kan det ske reda i semifinal. Federer är denna gång seedad trea till skillnad från Wimbledon där han flyttades upp en position till att bli andraseedad av arrangören.

Medvedev leder racet bakom de stora

Medvedev, 17.00, Bethard

Det är Djokovic, Nadal, Federer, och sen i stort sett ingenting. Enligt oddsen och i verkligheten. Medvedev vann titeln i Cincinnati och har varit rysligt bra de senaste veckorna, men att ta sig förbi minst två av de tre stora för att vinna en Grand Slam-titel, det är något helt, helt annat det. Det ska bli otroligt intressant att följa Medvedev och spelstyrkan finns där, men det känns knappast realistiskt att han ska kunna räcka hela vägen den här gången. Hans funktion är snarare att vara den som har kanske absolut bäst chans att slå Djokovic.

Resten av spelarna då? Såhär sitter oddsen just nu, ett par dagar innan allt drar igång.

US Open

Jag får vara ärlig och säga att jag inte tror att någon annan vinner. Jag tror Djokovic vinner, jag tror att Federer är hans främsta utmanare och jag tror att även Nadal har chansen. Men någon annan, nej då ska väldigt mycket hända men har man en känsla, inget att tveka kring.

Häng med på mina speltips under hela US Open. Det blir en två veckor lång tennisfest detta och se till att vara förberedda med att ha klickat i att ni följer min profil här på Betting.se så ni aldrig missar ett spel när det kommit ut.