En vecka kvar nu till årets sista Grand Slam i tennis, US Open, och jag tänkte passa på och puffa lite för alla speltips jag lagt ut på kvalet till den turneringen.

Kvalet startar idag. De svenska bröderna Elias och Mikael Ymer finns med, dock inga speltips på deras matcher i den första omgången, men jag var snabbt på oddsen och tycker att jag hittade några spel som verkligen känns som något utöver det vanliga. 

Fyra maxspel på US Open-kvalet i tennis

Inte mindre än fyra maxspel, och ett par som var precis på gränsen till att vara maxspel. När man lyckas vara tidigt på oddsen så som jag var denna gång går det ofta att hitta stora värden.

Jag tror att Uchida har en otroligt bra chans mot orutinerade Brooksby. 3.35 i odds, magiskt. Läs hela speltipset.

Tennis

Bagnis vinner inga matcher överhuvudtaget på hardcourt och att ha honom som storfavorit mot en kapabel spelare som Rybakov, märkligt. Jag tycker Rybakov är favorit till 2,75 vilket man kan läsa mer om i speltipset.

Tennis

 ​​​​Zverev har vunnit en match i år på hardcourt och då gav hans motståndare upp. Bortsett från gräs har han inte vunnit någon annan match i år överhuvudtaget och att han trots det anses ha nästan 50% chans mot Istomin enligt oddsen, rent vansinne vilket ni kan läsa mer om i speltipset.

Tennis

Bachinger är för mig klasser bättre än Lestienne och att man ändå får 1,70, en bjudning. Läs det speltipset.

Tennis

Här hittar du fler rekar på tennis!

Kolla in dessa spel och alla andra speltips med värde som jag har ute på Betting.se just nu på min profil där man också kan klicka i att följa mig så man får notiser varje gång jag lägger ut ett speltips, något som kan vara en bra idé. Särskilt nu under US Open då det blir full fart under flera veckor. Ännu mer fart än vanligt alltså.

Notera att oddsen på dessa matcher garanterat kommer sänkas. Därför la jag till en funktion under varje match där det hela tiden uppdateras var det högsta oddset finns. Gå också in i speltipsen och kolla hur långt ner jag tycker det finns spelvärde så ingenting blir fel.

Kolla gärna in vår sida med samlade bonusar för att få bästa möjlighet att tjäna pengar under US Open.